Αστρονομικά είναι τα ποσά που λαμβάνουν οι παίκτες του Survivor 5 ανά εβδομάδα, καθώς φαίνεται ότι ο Ατζούν έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη φέτος. Μάλιστα έχουν μπει πιο αυστηρές ρήτρες, όσον αφορά την οικειοθελή αποχώρηση, για να μην συμβεί το ίδιο με πέρσι και αρχίσουν να χάνουν τον ένα παίκτη μετά τον άλλο.

Η εκπομπή «Open Weekend» παρουσίασε τα ποσά που παίρνουν κάθε εβδομάδα οι παίκτες της ομάδας των διασήμων. Ο πιο ακριβοπληρωμένος είναι ο Βαλάντης, ο οποίος για κάθε εβδομάδα που μένει στο νησί της Καραϊβικής παίρνει 8.000 ευρώ!

Σύμφωνα με την εκπομπή του Open, μετά τον Βαλάντη ακολουθεί ο δημοσιογράφος Λάμπρος Κωνσταντάρας που παίρνει 6.000 ευρώ. Τρίτη έρχεται η Μυριέλλα Κουρεντή με 5.000 ευρώ και ακολουθεί η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου με 3.500 ευρώ και η Βρισηίδα Ανδριώτου με 2.800 ευρώ. Επίσης, ο Γιάννης Χατζηγεωργίο αμειβόταν με 1.500 ευρώ εβδομαδιαίως.

Τα πρόστιμα του Survivor 5

Μπορεί να κερδίζουν πολλά κάθε εβδομάδα, αλλά αν θέλουν να αποχωρήσουν θα το πληρώσουν ακριβά. Ο Γρηγόρης Mπάκας ανέφερε στον αέρα του Πρωινού ότι οι παίκτες έχουν υπογράψει συμβόλαιο.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρωινού, οι Μαχητές είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν ρήτρα 30.000 ευρώ και οι Διάσημοι 50.000 ευρώ. Οι μόνοι λόγοι που μπορεί να αποχωρήσει κάποιος από το παιχνίδι δίχως να πληρώσει από την τσέπη του, είναι ιατρικοί.

«Αυτά είναι για να λέγονται» σχολίασε η Φαίη Σκορδά η οποία αμφισβήτησε τη ρήτρα και συμπλήρωσε ότι «καμία παραγωγή δεν μπορεί να πιέσει έναν παίκτη να μείνει σε ένα ριάλιτι, αν οι λόγοι είναι ψυχολογικοί».