Στην τελική ευθεία βρισκόμαστε για την πρεμιέρα του Survivor All Star, όπου παλιοί παίκτες θα επιστρέψουν στους στίβους μάχης για να διεκδικήσουν για άλλη μία φορά το χρηματικό έπαθλο και την δόξα.

Η εκπομπή «Mega Καλημέρα» παρουσίασε συγκεντρωτικά τους άνδρες και τις γυναίκες που θα λάβουν μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης.

Σημειώνεται ότι οι 32 παίκτες που έχουν συμφωνήσει δεν θα πάρουν όλοι μαζί το αεροπλάνο για τον Άγιο Δομίνικο, καθώς αρκετοί από αυτούς θα μπουν σε επόμενα επεισόδια.

Επίσης, το όνομα του Τριαντάφυλλου Χατζηνικολάου «παίζει» πολύ ακόμη και εάν ο ίδιος είχε αναφέρει ότι «κατά 99,9% δεν θα είμαι στο Survivor All Star». Το πιο πιθανό είναι να μπει σε επόμενα επεισόδια.

Τέλος, εάν και τα πρώτα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο Bachelor Αλέξης Παππάς δεν τα «βρήκε» με τον Acun Ilicali στα οικονομικά, τελικά μετά την αποχώρησή του από την παράσταση «Το Κλουβί με τις Τρελές», τελικά θα συμμετάσχει και είναι σε συζητήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο νέος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης θα κάνει την πρεμιέρα του στις 8 Ιανουαρίου του 2023.

Άνδρες

Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης
Κωνσταντίνος Βασάλος
Στέλιος Χανταμπάκης
Κώστας Αναγνωστόπουλος
Τάκης Καραγκούνιας
Στάθης Σχίζας
Τριαντάφυλλος
Ηλίας Μπόγδανος
Γιώργος Ασημακόπουλος
Σπύρος Μαρτίκας
Περικλής Κονδυλάτος
Ηλίας Γκότσης
Γιώργος Κόρομι
Κώστας Παπαδόπουλος
Σάκης Κατσούλης
Κρις Σταμούλης
Νίκος Μπάρτζης

Γυναίκες

Ευρυδίκη Βαλαβάνη
Μαριαλένα Ρουμελιώτη
Βρισηίδα Ανδριώτου
Αφροδίτη Σκαφίδα
Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα
Έλενα Χαμπέρη
Χριστίνα Κεφαλά
Νικόλ Μαυρίδη
Εύη Σαλταφερίδου
Κατερίνα Δαλάκα
Σταυρούλα Χρησαειδή
Ασημίνα Χατζηανδρέου
Μελίνα Μεταξά
Στέλλα Ανδρεάδου
Ελευθερία Ελευθερίου
Ροδάνθη Καπαρoύ

Να σημειώσουμε ότι οι υπογραφές των συμβολαίων θα γίνουν τις επόμενες ημέρες, οπότε υπάρχει το ενδεχόμενο να δούμε κάποιες διαφοροποιήσεις όσον αφορά στην τελική λίστα των παικτών που θα πάρουν μέρος στο All Star Survivor. Επιπλέον, ο Acun Ilicali θα επιλέξει ποιοι και με ποια σειρά θα εμφανιστούν στο παιχνίδι.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη:

Διαβάστε ακόμη: Survivor All Star: Ο Περικλής Κονδυλάτος σαν άλλος Ξέρξης – Τα επιπλέον 3 ονόματα που ανακοινώθηκαν | intronews.gr