Μία ημέρα μας χωρίζει από την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Survivor All Star, στον ΣΚΑΪ. Το κανάλι έχει ποντάρει πολλά στο ριάλιτι επιβίωσης, ως μια ύστατη προσπάθεια να σωθεί η σεζόν, η οποία δεν τους πήγε καλά. Είναι στοίχημα και για τον ΣΚΑΪ και για τον Ατζούν. Ήδη εδώ και μήνες γίνεται συζήτηση γύρω από το Survivor All Star, επομένως οι ψυχαγωγικές εκπομπές θα πέσουν σαν τις μύγες πάνω στα γεγονότα που θα προκύπτουν καθημερινά.

Για την ακρίβεια, ξεκίνησαν να κυκλοφορούν οι πρώτες πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο, όπου έγινε και το πρώτο γύρισμα. Μάλιστα, τα «ευτράπελα» ξεκίνησαν από νωρίς, αφού δύο παίκτες έχουν προκαλέσει εκνευρισμό, από την αρχή, με τη συμπεριφορά τους και δημιούργησαν τις πρώτες εντάσεις.

Στο μεταξύ, μία πληροφορία ανέτρεψε τα δεδομένα σχετικά με τις οικονομικές απολαβές των παικτών. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο κάθε παίκτης θα λαμβάνει 5.000 ευρώ την εβδομάδα και είναι κάτι που ισχύει για όλους μηδενός εξαιρουμένου. Αμ δε.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» του MEGA, το πόσο αυτό δεν είναι ίδιο για όλους τελικά. Όπως αναφέρθηκε από το πάνελ, «Τα 5.000 ευρώ είναι επίσημα το ταβάνι, αλλά δεν παίρνουν όλοι αυτό το ποσό. Αυτό το έχουν πει και στους παίκτες και το γνωρίζουν. Υπάρχουν κάποιοι, ελάχιστοι που η αμοιβή τους θα ξεπερνάει τα 5.000 ευρώ. Γύρω στις 8.000 ευρώ».

Το ποσό αυτό θα το παίρνει κάποιος άντρας,  το οποίο δεν αποκλείεται να έχει τη μορφή πριμ. Οι συμφωνίες αυτές φέρεται να έγιναν στις αρχές της εβδομάδας με τον ίδιο τον Ατζούν κατά το ταξίδι του στην Ελλάδα. Μάλιστα, ανάμεσα σε συμβόλαια κάποιων παικτών υπάρχει και ένας όρος που λέει πως αν φύγουν στις τρεις εβδομάδες, θα ανταμειφθούν με πόσο των έξι εβδομάδων.

Να σημειωθεί, πάντως, πως οι αμοιβές ήταν ανασταλτικός παράγοντας για ορισμένους που τελικά δεν τα βρήκαν με την παραγωγή και δεν θα βρεθούν στο Survivor All Star.

Διαβάστε ακόμη: Μελέτη: «Το μεγαλύτερο μου άγχος είναι μη θεωρούν ότι επειδή κάνω τηλεόραση, έχω κοιμηθεί με κάποιον»