Στις προηγούμενες σεζόν του Survivor, o Κώστας Αναγνωστόπουλος συνήθιζε να αναρτά tweets σχεδόν κάθε μέρα με spoilers για το τι θα συμβεί σε κάθε επεισόδιο. Αυτό φανταζόμασταν πως θα άλλαζε τώρα που συμμετείχε στο Survivor All Star, καθώς θα τον έδενε κάποια ρήτρα εμπιστευτικότητας από το συμβόλαιό του.

Ο Μισθοφόρος όμως, είναι Πειρατής και στην ψυχή και δεν υπακούει σε νόμους και κανόνες και πριν προλάβει να προσγειωθεί από τον Άγιο Δομίνικο, άρχισε να διαρρέει διάφορες πληροφορίες που είχε γνώση για αυτές όσο ήταν παρών στο παιχνίδι.

Κατ΄αρχάς, με το που προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο, σε αντίθεση με τους περισσότερους παίκτες που η παραγωγή δεν τους αφήνει να μιλήσουν, ο Αναγνωστόπουλος ήταν λαλίστατος και έκανε λόγο για τσίρκο ως προς το Survivor All Star, έχοντας δίπλα του και μέλη της παραγωγής. Πραγματικά ατρόμητος!

Ο Αναγνωστόπουλος λοιπόν, δεν αρκέστηκε μόνο να αφήσει μομφή για τον τρόπο που παίζεται αυτό το ριάλιτι, ούτε στην υπόνοια πως κινητό έχουν και άλλοι. Το βράδυ της Κυριακής έγραψε στο Twitter πως οι Μπλε τρώνε τα κρυφά. Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκάλυψε πως συγκεκριμένοι παίκτες έχουν πιαστεί να τρώνε μέχρι και μπέργκερ. Αυτό συμβαίνει κατόπιν συνεννόησης με ντόπιους, που έχουν συγκεκριμένο δέντρο στο οποίο πάνε και αφήνουν φαγητό. Κανονικά ντίλια με φαγητό.

Μάλιστα, ο Μισθοφόρος έκανε μεγάλο θέμα με αυτό το ζήτημα, με την παραγωγή να επιχειρεί να το κουκουλώσει γιατί δεν υπάρχει περιθώριο να προχωρήσει σε αποβολές κι άλλων παικτών. Απ΄αυτό, ενδεχομένως, δικαιολογείται ο όρος «τσίρκο» που ανέφερε.

Παράλληλα όμως, ο Αναγνωστόπουλος αποκάλυψε ότι ο Ατζούν θα βρίσκεται σήμερα ή αύριο στον Άγιο Δομίνικο για να συζητήσει με παίκτες των Κόκκινων και των Μπλε ώστε η Ασημίνα και η Δαλάκα να επιστρέψουν, με την ποινή τους να είναι η αποχή από 5 έπαθλα κι όχι η αποχώρησή τους.
Για όλα τα παραπάνω, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος φέρεται αρνητικός στο να εμφανιστεί σε εκπομπές του ΣΚΑΪ, όπως ορίζει το συμβόλαιό του.