Σε άλλα ζευγάρια υπολόγιζε να βγάλει ψωμάκι στο Survivor All Star ο Ατζούν Ιλιτζαλί, απ΄αλλού του βγήκαν. Η Βρισηίδα αποχώρησε οικειοθελώς, η Βαλαβάνη αποχώρησε την προπερασμένη εβδομάδα από ψηφοφορία και το μόνο ζευγάρι που είχε μείνει, ήταν ο Κατσούλης και η Ρουμελιώτη. Στην πορεία προέκυψε το Πρίαμος-Καρολίνα, αλλά κι αυτό δεν πρόλαβε να εξελιχθεί. Κυριακή τους είδαμε να φιλιούνται, Τετάρτη αποχώρησε η Καρολίνα.

Αυτό το κενό, κάπως πρέπει να καλυφθεί. Θα μπει μεν στο ριάλιτι, όπως όλα δείχνουν, η Ελευθερία Ελευθερίου και θα υπάρξει  μια ίντριγκα με τον Πρίαμο, εφόσον λέγεται ότι είχαν σχέση, αλλά δεν είναι αρκετό. Ούτε διαφαίνεται πως θα υπάρξει κάτι ανάμεσα στον Σώζοντα και την Σαλταφερίδου, όπως είχε γίνει στο 2ο Survivor.

Δεν άργησε λοιπόν αυτό το κενό να καλυφθεί σε επίπεδο παραφιλολογίας. Το Σάββατο υπήρξε ένα ρεπορτάζ του Χάρη Λεμπιδάκη στην εκπομπή της Γερμανού πως έχει αναδυθεί ένα νέο ζευγάρι στο Survivor All Star που εξαφανόιζεται στη ζούγκλα, με τον δημοσιογράφο να υποστηρίζει πως πρόκειται για τον Γκότση και τη Μελίνα Μεταξά. Ένα τέτοιο ρεπορτάζ βέβαια, αν δεν επιβεβαιωθεί, έχει εκθέσει τον Γκότση στην σύντροφό του που τον περιμένει εδώ στην Αθήνα.

Ο Νίκος Παρτσώλης από την εκπομπή της Σκορδά, ανέτρεψε το ρεπορτάζ του Λεμπιδάκη και μετέφερε την πληροφορία πως όντως, το ένα μέλος είναι η Μελίνα Μεταξά, αλλά το άλλο δεν είναι ο Γκότσης και πρόκειται για μια γυναίκα, χωρίς να διευκρινίζει αν είναι της Μπλε ή της Κόκκινης Ομάδας.