Δεν έχει κλείσει μήνας προβολής του Survivor All Star και ίσως απόψε παρακολουθήσουμε το πιο συγκλονιστικό επεισόδιο. Εδώ και λίγες ώρες έχει κυκλοφορήσει το trailer, στο οποίο γίνεται μια μεγάλη αποκάλυψη που φέρνει έξω φρενών τους παίκτες της μπλε ομάδας.

Συγκεριμένα, πριν κληθεί η μία εκ των δύο ομάδων να περάσει στη διαδικασία της ψηφοφορίας στο συμβούλιο του νησιού, ο Νίκος Μπάρτζης μοιράστηκε με όλους ένα περιστατικό. Όπως ακούγεται να λέει, τσάκωσε παίκτρια στο δάσος με κινητό. Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος του ζήτησε να αναφέρει το όνομα και ο Μπάρτζης είπε αυτό της Ασημίνας Χατζηανδρέου.

Αυτό προκάλεσε την έκρηξη των Μαχητών, με τον Τάκη Καραγκούνια να απειλεί να αποχωρήσει. Ωστόσο, ο ένας μετά τον άλλον σηκώνονται και φεύγουν από το συμβούλιο του νησιού.

Επιπλέον, εκτός των άλλων, η καλύβα των Μαχητών βλέπουμε να πιάνει και φωτιά, με τους παίκτες να βλέπουν σοκαρισμένοι να καταστρέφονται τα πάντα. Είναι γεγονός πως το φετινό Survivor All Star θα τα έχει όλα, αλλά σίγουρα κανείς δεν περίμενε αυτές τις εξελίξεις.

Σημειώνεται πως στο χθεσινό επεισόδιο, οι μπλε ηττήθηκαν και έτσι μετά τον Κρις Σταμούλη που ήταν ο πρώτος υποψήφιος από το πρώτο αγώνισμα ασυλίας, στον τάκο μπήκαν χθες, και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος με την Εύη Σαλταφερίδου.