Το «Survivor All Star» μονοπωλεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών για τη σχέση του Μάριου-Πρίαμου Ιωαννίδη και της Ελευθερίας Ελευθερίου. Έτσι, ο Γιώργος Λιανός έκανε σήμερα (20/02) μία αποκάλυψη για τη σχέση των δύο Κύπριων παικτών.

Μάλιστα, στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος έχει βρεθεί και ο Μπο, ο οποίος σχολίασε τα όσα συνέβησαν στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ. Άλλωστε, η Καρολίνα-Ζακλίν Καλύβα ήταν η σύντροφός του μέχρι να αρχίσει το «Survivor All Star». Το ερωτικό τετ α τετ της με τον Μάριο-Πρίαμο Ιωαννίδη σε μία εγκαταλελειμμένη καλύβα ήρθε στη δημοσιότητα και έφερε τα πάνω-κάτω, όπως ήταν η αντίδραση της Ελευθερίας Ελευθερίου, συντρόφου του Κύπριου παίκτη.

Τα… Γαλλικά της Ελευθερίας στον Μάριο

Η Ελευθερία Ελευθερίου, μαζί με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και τη Χριστίνα Κεφαλά, ήταν οι τρεις προσθήκες στην ομάδα των «Διάσημων» στο τελευταίο επεισόδιο του «Survivor All Star».

Έτσι, η τραγουδίστρια δεν άργησε να αντιμετωπίσει τον Μάριο-Πρίαμο Ιωαννίδη, μετά το ερωτικά τετ α τετ του με την Καρολίνα Ζακλίν-Καλύβα, η οποία έχει αποχωρήσει πλέον από το παιχνίδι. Η Ελευθερία Ελευθερίου ανέφερε στον Κύπριο συμπαίκτη της: «Χθες το βράδυ κοιμήθηκες καλά; Χθες το βράδυ, που έγινε το σκηνικό, με έπιασες ρε μ…α να πεις, πως είναι αυτή η κοπέλα εδώ και έναν μήνα έξω που την κυνηγάνε; Δεν τοποθετήθηκα, Μάριε, να ξέρεις πουθενά. Κρύβομαι μέχρι να έρθω στο παιχνίδι. Δεν ήθελα να μιλήσω γιατί προφανώς υπάρχει και ένας αντίλογος».

Ακόμα, η ίδια τού είπε φανερά εκνευρισμένη: «Και πας και με αδειάζεις με μια κοπέλα που της έχω πει ότι έχω κάνει παρέα και τυπικά είναι φίλη μου; Πλέον ο ορισμός φίλος, για εμένα, έχει ξεφτιλιστεί. Μου έλεγες ότι είμαι το απωθημένο σου! Mε έλεγες αγάπη σου, μωρό σου. Χ…ες αυτή τη στιγμή και για την Καρολίνα! Αυτή τη στιγμή κοιτάς πως να σώσεις τον κ…ο σου! Είσαι απαράδεκτος, Μάριε! Είσαι η ντροπή της Κύπρου. Το ότι με έχεις αδειάσει, Μάριε, με τέτοιο τρόπο, δεν σ’ το συγχωρώ».

 

Γιώργος Λιανός: «Η σχέση τους ήταν on-off απ’ ό,τι άκουσα»

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε στη ραδιοφωνική του εκπομπή στον «Sfera 102,2» πως θα υπάρχουν εξελίξεις στη σχέση του Μάριου-Πρίαμου Ιωαννίδη και της Ελευθερίας Ελευθερίου.

Χαρακτηριστικά, στο απόσπασμα που μεταδόθηκε από την εκπομπή «Super Κατερίνα» του ALPHA, ο παρουσιαστής του «Survivor All Star» είπε: «Από αυτά που είδα και από αυτά που άκουσα από τους ρεπόρτερ, η Ελευθερία μπήκε με σκοπό να μην πει τίποτα, να είναι λιγάκι παραπάνω. Έχω ακούσει ότι αυτή η σχέση ήταν on-off. Για εμένα, ο Μάριος το χειρίστηκε πολύ ψύχραιμα. Απ’ ό,τι ξέρω, κάτι ειπώθηκε μεταξύ τους, το βράδυ, αλλά δεν υπήρχε συνέχεια. Απ’ ό,τι είπε στο συμβούλιο η Ελευθερίου, θέλει να γίνει κάποια κουβέντα μεταξύ τους. Έχω την αίσθηση ότι θα ηρεμήσει το πράγμα, μην τα βρούνε κιόλας».

 

Μπο: «Αν ο Μάριος ήταν ok, θα είχε φύγει»

Στο πάνελ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου κάθισε και ο Μπο, ο οποίος ούτε λίγο-πολύ δήλωσε πως δεν χάρηκε που η Ελευθερία Ελευθερίου χαρακτήρισε ως «ντροπή της Κύπρου» τον Μάριο-Πρίαμο Ιωαννίδη. Βέβαια, ο τραγουδιστής δεν παρέλειψε να τονίσει ότι «αν ο Μάριος ήταν ok, θα είχε φύγει».

 

Χαρακτηριστικά, ο Μπο ανέφερε για το «Survivor All Star»: «Το παιχνίδι έχει ξεφύγει από αυτό που γνώριζα. Είναι μια κατάσταση που δεν μου αρμόζει. Δεν χάρηκα που η Ελευθερία είπε πως ο Μάριος είναι η ντροπή της Κύπρου, γιατί είδα την Ελευθερία έξαλλη. Για την Καρολίνα δεν με νοιάζει. Από τη στιγμή που το παιχνίδι έχει γίνει ό,τι έχει γίνει, κοιτάνε ποιος θα μπει για να ενοχλήσει κάποιον».

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του, ο Μπο σημείωσε: «Είναι απαράδεκτο από όποια πλευρά κι αν το δεις. Ας αποφασίσει η Κύπρος αν ο Μάριος είναι η ντροπή της. Είχα μιλήσει με την Ελευθερία και μου είχε πει ότι θα τα έλεγε απλώς δεν ήξερε τον τρόπο. Δεν το είχε σκηνοθετήσει. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου η άποψη του Μάριου. Αν ο Μάριος ήταν ok, θα είχε φύγει, δεν θα φύγει γιατί δεν είναι ok. Δεν μπορεί να δώσει ξεκάθαρη απάντηση στον κόσμο. Δεν με ενδιαφέρει να μου απαντήσει».

 

Φωτογραφία κειμένου: Instagram / giorgoslianoss