Όπως το είχε πει ο Μπο στην εκπομπή της Μπακοδήμου. Η Καρολίνα και ο Πρίαμος, έτσι όπως φέρθηκαν, το κοινό θα περιμένει στη γωνία να τους τιμωρήσει στην πρώτη ευκαιρία. Κι αν ο Πρίαμος είναι καλός αγωνιστικά και θα καθυστερήσει ακόμα να βγει υποψήφιος, η Καρολίνα Καλύβα που έκανε πολύ άσχημο ξεκίνημα και ήταν αναποτελεσματική, είδε το όνομά της να βγαίνει στην ψηφοφορία της Μπλε Ομάδας και το κοινό, έχοντας νωπή τη μνήμη, την έστειλε εκτός Survivor All Star.

Μπορεί η μητέρα της και ο αδερφός της να πανηγύριζαν για τη νίκη της που έφερε τον 10ο πόντο στη Μπλε Ομάδα και να την υποστήριζαν, κάνοντας λόγο για κακοσκηνοθετημένη ταινία – άραγε από ποιον; κι η Καρολίνα συμμετείχε εν αγνοία της ή με πλήρη θέληση; – όμως η Καρολίνα δεν θύμιζε σε τίποτα την παίκτρια που γνωρίσαμε στο 4ο Survivor. Έμοιαζε εκτός τόπου και χρόνου στα αγωνίσματα, με τους στόχους δεν το είχε καθόλου σε αυτές τις τρεις εβδομάδες και σίγουρα, αν είχε ένα πλεονέκτημα στο αγωνιστικό, οι συμπαίκτες της δεν θα την έβγαζαν υποψήφια, μόνο από τις κρυφές συναντήσεις της με τον Πρίαμο.

Χωρίς να γνωρίζουμε – όπως και κανείς απ΄όσους δεν βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο – τι άλλο έχει συμβεί, τι συζητήσεις έχουν γίνει, τι έχει μεταφερθεί από την παραγωγή, άρα χωρίς σοβαρό πάτημα να κρίνουμε είτε την Καρολίνα είτε τον Μάριο Πρίαμο, μπορούμε μόνο να εικάσουμε ότι η Καρολίνα είχε ξεκαθαρίσει και στους συμπαίκτες της πως δεν θα σταματήσει να βλέπει τον Μάριο, ρισκάροντας και την τιμωρία της ομάδας της, οπότε προτίμησαν να πάρουν την ευκαιρία να την στείλουν υποψήφια, ελπίζοντας πως θα αποχωρήσει.

Ανάμεσα σε Καρολίνα και Καραγκούνια οι αποστάσεις ως προς την απήχηση τους στο κοινό, είναι μικρές. Άλλωστε, η Καρολίνα στο προηγούμενο Survivor που συμμετείχε, δεν είχε βγει πολλές φορές υποψήφια. Στην 2η ή 3η της υποψηφιότητα αποχώρησε. Δεν μέτρησε ποτέ δυνάμεις. Το ίδιο και ο Καραγκούνιας. Ο οποίος όμως είναι προς το παρόν λιγότερο ενοχλητικός σε σχέση με την περσινή σεζόν, ενώ και αγωνιστικά τα κουτσοκαταφέρνει.

Επομένως, η αποχώρηση της Καρολίνας οφείλεται αναμφίβολα και σε όσα έγιναν με τον Πρίαμο και το κοινό επηρεάστηκε από την έντονη κριτική προς τη συμπεριφορά της.

Αυτό που έκανε η Καρολίνα δεν είναι κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ από κανέναν εξ ημών που την κρίναμε. Απλώς, αυτή είχε την «ατυχία» να της συμβεί στην τηλεόραση, στο Survivor All Star όπου το παραμικρό συζητιέται και διογκώνεται. Σίγουρα, κανείς δεν έχει το δικαίωμα να πουλήσει ηθικολογία απέναντι της.

Και σίγουρα, είναι τουλάχιστον φαιδρό να βλέπουμε τηλεοπτικά πρόσωπα όπως η κ. Γραμμέλη, να κρίνουν το πώς αντέδρασε ο Μάριος Πρίαμος στην αποχώρηση της Καρολίνας, όταν δε γνωρίζει κανείς ολόκληρη την εικόνα και αγνοεί πως υπάρχει και ένα παιχνίδι. Δηλαδή τι έπρεπε να κάνει ο Μάριος; Να παίξει μονόπρακτο α λα Σέξπηρ; Κι αν του έχει μεταφερθεί ότι υπάρχει αναβρασμός έξω με τις σκηνές που προβλήθηκαν; Χαζός δεν είναι, μπορεί να αντιληφθεί ότι η παραγωγή δεν θα έχασε ευκαιρία να δείξει τα πλάνα.

Όλοι τους μπήκαν για να πάρουν όσα περισσότερα λεφτά μπορούν. Κι αν ο Πρίαμος νιώθει και άσχημα ως προς τον Μπο ή άβολα με όλη αυτή την έκταση που πήρε το ζήτημα, είναι πολύ λογικό να παραμένει διακριτικός. Άλλωστε, έχει φανεί πως ενοχλείται με την ανακύκλωση της συζήτησης. Μόλις στο χθεσινό συμβούλιο που επανέφερε το ζήτημα ο Σταμούλης, είχε μια αντίδραση που έδειξε ότι θα ήθελε να φύγει  η κουβέντα από τις συναντήσεις του με την Καρολίνα.

Ένα πρόσωπο πάντως που έχει προξενήσει ενδιαφέρον στο Survivor All Star, είναι ο Στέλιος Χανταμπάκης. Εκ διαμέτρου αντίθετη εικόνα σε σχέση με το 2017. Ο ίδιος έδειξε τις διαθέσεις του εξ αρχής, αφού πριν καν πάνε στον Άγιο Δομίνικο, τον είχαμε δει σε πλάνα από το πούλμαν αποχώρησης, να είναι κατηφής, σιωπηλός, να μην δείχνει κάτι σε συναίσθημα, να μη συμμετέχει στα γέλια των γύρω του.
Και σε αυτές τις 3 εβδομάδες του Survivor All Star, έχει ακουστεί ελάχιστα. Δε συμμετέχει σε κουβέντες, δεν κάνει παρέα με άτομα, μοιάζει να παίζει μόνος του. Το πάει πολύ καλά στην αλλαγή της εικόνας που είχε το κοινό για εκείνον, ίσως και να θέλει να αποφύγει τα όσα έγιναν πριν 6 χρόνια και την αντιμετώπιση που είχε από το κοινό.
Στο επεισόδιο της Κυριακής, θα τον δούμε να δίνει άλλη μια φορά το φαγητό του, όχι όμως να το μοιράζει ισόποσα στους συμπαίκτες του, αλλά να το δίνει στον Σάκη Κατσούλη, κάτι που θα εκληφθεί ως κίνηση τακτικής και θα προκαλέσει αντιδράσεις. Να έχει άραγε μια πιο διακριτική τακτική αυτή τη φορά ο Χανταμπάκης και να πηγαίνει σε stealth mode;