Από την αρχή που ξεκίνησε το All Star Survivor είχαμε καταλάβει όλοι πως θα έχει αρκετή δόση κακού ριάλιτι. Δεν μπήκαν τυχαία, άλλωστε, τρία ζευγάρια, αν βέβαια σε αυτά συνυπολογίσουμε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Πολύ γρήγορα, επίσης, είδαμε να γεννιέται και το ειδύλλιο του Μάριου Πρίαμου και της Καρολίνας Καλύβα, το οποίο έληξε άδοξα με την αποχώρηση της τελευταίας.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί όμως δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα. Και θέλοντας να ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά, φέρνει νέες προσθήκες, αλλά όχι οποιεσδήποτε προσθήκες. Επί της ουσίας, πρόκειται να βάλει δύο πρώην συντρόφους παικτών που βρίσκονται ήδη μέσα στο παιχνίδι. Μια συνταγή που είναι ξαναζεσταμένη βέβαια.

Το είδαμε να συμβαίνει στο προπέρσινο Survivor, που η κίνηση του Ατζούν πέτυχε και έφερε νούμερα τηλεθέασης. Γι’αυτό το Survivor ίσως να μην έχει την ίδια τύχη. Το 2021, ο Τούρκος παραγωγός έβαλε τον Σάκη Κατσούλη στο παιχνίδι, προκειμένου να ανάψει τη σπίθα, όπως κι έγινε. Ο Σάκης ήταν πρώην με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ωστόσο παράλληλα στο παιχνίδι ήταν και η νυν του, Χριστίνα Κεφαλά.

Τώρα ασχολείται με το ίδιο τρίγωνο, με τη διαφορά πως τώρα θα μπει η Χριστίνα Κεφαλά. Εκτός από την ίδια, μπαίνει και η Ελευθερία Ελευθερίου, η πρώην του Μάριου Πρίαμου, η οποία μάλιστα μπαίνει «οπλισμένη» για να πάρει την τιμή της πίσω, με την απιστία του Κύπριου παίκτη.

Οι υπόλοιποι τέσσερις παίκτες που θα μπουν είναι οι Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Τζο Μαυριδάκης, Νικόλας Αγόρου και Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.