Αντίστροφα μετράνε οι μέρες για την πρεμιέρα του Survivor All Star, με ακόμα τέσσερις παίκτες να ανακοινώνονται για τη συμμετοχή τους. Η παραγωγή δίνει σε δόσεις και με παρουσιάσεις βίντεο τα ονόματα, μέχρι να φτάσουμε στον τελικό αριθμό.

Μέχρι στιγμής αυτοί που επίσημα ετοιμάζουν βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο είναι οι: Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, Μάριος Πρίαμος, Ηλίας Γκότσης, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Νίκος Μπάρτζης, Στάθης Σχίζας, Στέλιος Χανταμπάκης, Σπύρος Μαρτίκας, Κατερίνα Δαλάκα, Εύη Σαλταφερίδου, η Βρισηίδα Ανδριώτου, Ηλίας Μπόγδανος και Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Πριν λίγα λεπτά επιπλέον τέσσερις παίκτες ανακοινώθηκαν και αυτοί είναι οι Κώστας Παπαδόπουλος, Μελίνα Μεταξά, Ελένη Χαμπέρη, Τάκης Καραγκούνιας και Περικλής Κονδυλάτος.

Στο μεταξύ ο Περικλής Κονδυλάτος στο βίντεο μοιάζει σαν άλλος Ξέρξης στους 300. Ιδιαίτερος όπως πάντα.

Στην χθεσινή εκπομπή «Πρωινό Μας», αποκαλύφθηκε και ο τρόπος που θα χωριστούν οι ομάδες, με Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένα Ρουμελιώτη, που είναι ζευγάρι, να είναι αντίπαλοι. Μένει να μάθουμε που σε ποια από τις δύο θα βρίσκονται και τα υπόλοιπα ονόματα.

Για την ώρα, στην πρώτη ομάδα, λοιπόν, θα δούμε τον Σάκη Κατσούλη, την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, τον Νίκο Μπάρτζη, τον Γιώργο Ασημακόπουλο, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, την Κατερίνα Δαλάκα, την Βρισηίδα Ανδριώτου και τον Μάριο Πρίαμο.

Στη δεύτερη ομάδα θα δούμε τον Ηλία Γκότση, την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τον Στάθη Σχίζα, τον Σπύρο Μαρτίκα, τον Στέλιο Χανταμπάκη, την Εύη Σαλταφερίδου, τον Ηλία Μπόγδανο και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο.

Διαβάστε ακόμη: Τι να φτουρίσει το Thrilla in Manila: O Αλέξης Παπάς έστειλε εξώδικο στον Μαυρικίου γιατί συκοφαντεί την «διεθνή καριέρα» του