Κεραυνός εν αιθρία ήταν η απόφαση του Στάθη Σχίζα να αποχωρήσει οικειοθελώς από το «Survivor All Star», το οποίο προβάλλεται στον ΣΚΑΪ. Έτσι, λοιπόν, οι «Διάσημοι» και οι «Μαχητές» σχολίασαν στο επεισόδιο της Δευτέρας (06/03) τις ανακατατάξεις στις ομάδες τους.

«Μεταφέρθηκε μια λανθασμένη πληροφορία επί τούτου νομίζω» σχολίασε αρχικά ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης για τα όσα ειπώθηκαν από την Ελευθερία Ελευθερίου στον Στάθη Σχίζα. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ανέφερε από τη μεριά του: «Οπότε πάει έξω να βρει την αλήθεια».

Ακόμα, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης που ανήκει στους «Μαχητές» τόνισε: «Πάει έξω να βρει την αλήθεια γιατί δεν μπορεί να περιμένει άλλους δυο τρεις μήνες, μία εβδομάδα ή δύο εβδομάδες».

Η απρόσμενη αποχώρηση του Στάθη Σχίζα

Ο Στάθης Σχίζας αποκάλυψε στο επεισόδιο της Κυριακής (05/03) όσα του είπε η Ελευθερία Ελευθερίου. Ο νικητής του περσινού κύκλου του ριάλιτι αποφάσισε να εκμυστηρευτεί σε παίκτες της κόκκινης ομάδας τι του είπε η τραγουδίστρια και του διέλυσαν την ψυχολογία.

«Η Ελευθερία γνωρίζεται με την σύντροφο μου, δεν είναι φίλες και με πιάνει να μου πει κάποια πράγματα. “Με έπιασε η σύντροφος σου, μιλήσαμε στο τηλέφωνο και μου είπε να σου δώσω πολλούς χαιρετισμούς! Και πόσο σε στηρίζει, πόσο σε αγαπάει, πόσο σε σκέφτεται και σε περιμένει να γυρίσεις”. Όλα αυτά τα ωραία δηλαδή λόγια τα οποία περιμένουμε για να πάρουμε ώθηση και να συνεχίσουμε μέσα στο παιχνίδι» ανέφερε αρχικά ο Στάθης Σχίζας.

Στη συνέχεια, ο ίδιος είπε: «Δεν θα κρύψω ότι μου έκανε εντύπωση που μου τα είπε αυτά γιατί, όσα χρόνια είμαι με την Αλεξάνδρα, δεν έχω βγει ποτέ μαζί με την Ελευθερία σαν παρέα έξω. Οπότε κλώτσησε λίγο αλλά το δέχθηκα. Δεν είναι φίλες κολλητές, απλά γνωστές. Μου έκανε λοιπόν εντύπωση, αλλά υπέθεσα ότι η γυναίκα μου είπε κάποιες κουβέντες στην κοπέλα. Μου τα λέει η Ελευθερία και εγώ, λογικό, πετάω στα ουράνια και παίρνω την ψυχολογική μου ώθηση ώστε να συνεχίσω στο παιχνίδι».

Βέβαια, ο νικητής του περσινού «Survivor» συμπλήρωσε: «Γίνονται όλα τα περιστατικά τα γνωστά με τον Χανταμπάκη και τον Μάριο, έχουν περάσει μέρες από τότε που μπήκε η Ελευθερία και με πιάνει off camera, όπως κινείται συνήθως, για να μου πει τα εξής. “Σου έχω πει ένα μικρό ψεματάκι! Έχει να κάνει με τη σύντροφό σου. Δεν μου έχει πει απολύτως τίποτα για εσένα, δεν μου είχε πει καν να σου πω χαιρετίσματα ούτε ότι σ’ αγαπάει ούτε ότι σε σκέφτεται ούτε τίποτα. Δεν μου ανέφερε καν το όνομα σου και, μάλιστα, μου έκανε τρομερή εντύπωση αυτό”».

Έτσι, στο Συμβούλιο του Νησιού, ο Στάθης Σχίζας ανακοίνωσε την οικειοθελή αποχώρησή του, λέγοντας: «Τελείως τυχαία, ακριβώς την ίδια ημέρα, πέρσι μπήκα στο δικό μου “Survivor”. Μπήκα με τόσο πολλή αγάπη πραγματικά, τόσο πάθος, γιατί ήταν όνειρό μου να ζήσω αυτή την εμπειρία. Το ζω, ο κόσμος με αγαπάει, ο κόσμος με αναδεικνύει νικητή για τις αξίες και την ηθική μου και έρχομαι σε αυτό το παιχνίδι φέτος και βλέπω ένα διαφορετικό παιχνίδι. Βλέπω ένα παιχνίδι απάνθρωπο, ένα παιχνίδι ανθρωποφάγο, ένα παιχνίδι που για τα χρήματα μπορούν να γίνουν τα πάντα. Φίλοι να πουλάνε φίλους, φίλοι να κάνουν πλάτες σε άλλους φίλους, άλλος να λέει “πρόσεχέ μου την κοπέλα μου” και αυτός να κάνει κάτι μαζί της, φίλοι του έξω να κάνουν πλάτη σε αυτόν».

Ακόμα, ο ίδιος είπε: «Έχουμε καταντήσει κάτι τελείως έξω από τα νερά μου, κάτι τελείως έξω από την αξιοπρέπεια μου. Με έχουν βρίσει όταν δεν με έχει πει στη ζωή μου κανείς ψεύτη και όλα αυτά τα επίθετα που χρησιμοποιήθηκαν απέναντι μου. Είναι κάτι πολύ ξένο για μένα αυτό το παιχνίδι. Ξέρω ότι θα χαρούν όλοι με αυτό που θα πω αλλά κυρίως με νοιάζει που χαίρομαι εγώ. Θέλω να αποχωρήσω από το παιχνίδι, τέλος και η απόφαση μου είναι μετά από πολύ ώριμη σκέψη. Σεβαστείτε αυτό που λέω, δεν μου ταιριάζει το παιχνίδι. Γυρνάω στην οικογένειά μου».

Φωτογραφία κειμένου: ΣΚΑΪ