Στην τελική ευθεία έχει μπει το Survivor All Star και πλέον ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα, που είναι προγραμματισμένη για τις Κυριακή 8 Ιανουαρίου, στον ΣΚΑΪ.

Μέχρι στιγμής οι παίκτες που επίσημα από τα τρέιλερ είναι οι Κώστας Παπαδόπουλος, Μελίνα Μεταξά, Έλενα Χαμπέρη, Τάκης Καραγκούνιας, Περικλής Κονδυλάτος, Εύη Σαλταφερίδου, Κατερίνα Δαλάκα, Βρισηίδα Ανδριώτου, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Ηλίας Μπόγδανος, Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, Μάριος Πρίαμος, Ηλίας Γκότσης, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Νίκος Μπάρτζης, Στάθης Σχίζας, Στέλιος Χανταμπάκης και Σπύρος Μαρτίκας.

Επιπλέον πέντε ανακοινώθηκαν νωρίτερα συμπληρώνοντας τα κομμάτια του παζλ για τους παίκτες που θα ξεκινήσουν πρώτοι στο Survivor All Star. Αυτοί είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος, η Σταυρούλα Χρυσαειδή, η Αφροδίτη Σκαφίδα, η Στέλλα Ανδρεάδου και η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Είναι γνωστό πως θα δούμε επιπλέον πέντε παίκτες, οι οποίοι θα ταξιδέψουν αργότερα στον Άγιο Δομίνικο, όπως συνέβη σε όλα τα προηγούμενα Survivor.

Διαβάστε ακόμη: Τα χώνει στα Madwalk και τη μόδα η Δανάη Μπάρκα: «Πώς μιλάς για αυτοπεποίθηση όταν δεν έχεις plus size μοντέλα;»

Στο μεταξύ, ο Γιώργος Λιανός ανέφερε στην εκπομπή «Πρωινό μας» με την Φαίη Σκορδά, πως οι συμμετέχοντες θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο στις αρχές Ιανουαρίου.

«Τελειώνω τα γυρίσματα στο The Voice, μου έχουν μείνει άλλα δύο, τα δύο τελευταία battles που θα προλάβω να κάνω μαζί με τους υπόλοιπους. Και μετά τις γιορτές με αρχές Γενάρη θα πάμε. Μπορεί και να κάνουμε Πρωτοχρονιά μέσα στο αεροπλάνο, μου έχει ξανατύχει», δήλωσε χαρακτηριστικά.