Στο αυριανό επεισόδιο του «Survivor All Star» θα μάθουμε ποιος παίκτης θα αναγκαστεί να αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα από το παιχνίδι.

Χτες το βράδυ (28/02), οι Μαχητές κέρδισαν την τρίτη ασυλία και αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι Κόκκινοι να βγάλουν στον τάκο ακόμα δυο συμπαίκτες τους.

Να θυμίσουμε πως στη λίστα με τους υποψήφιους βρίσκονται ήδη από τις προηγούμενες μέρες η Χριστίνα Κεφαλά και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης. Οι Δίασημοι, λοιπόν, πήγαν ξανά στην κάλπη και συμφώνησαν ότι κάποιες από τις γυναίκες τους πρέπει να τεθούν στην κρίση των τηλεθεατών του reality επιβίωσης.

Η Ελευθερία Ελευθερίου, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Ελένη Χαμπέρη ήταν οι παίκτριες που έλαβαν ψήφους από τους συμπαίκτες τους. Τελικά, υποψήφιες προς αποχώρηση βγήκαν οι δύο τελευταίες, δηλαδή η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, που είναι μόλις λίγες μέρες στο παιχνίδι, καθώς  και η Ελένη Χαμπέρη.

Ποιος θα αποχωρήσει από το reality επιβίωσης;

Τώρα, όσον αφορά την αυριανή αποχώρηση, σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν και σας μεταφέρουμε, όπως πάντα με κάθε επιφύλαξη, από το reality επιβίωσης αποχωρεί η Χριστίνα Κεφαλά.

Όπως κάθε φορά, πάντως, το spoiler θα επιβεβαιωθεί ή θα διαψευστεί μετά την προβολή του αυριανού επεισοδίου στον ΣΚΑΪ.

Φωτογραφία κειμένου: ΣΚΑΪ