Το βράδυ της Τρίτης, μετά την τρίτη ασυλία, βγήκε η τελική πεντάδα των υποψηφίων προς αποχώρηση στο Survivor All Star. Μετά την πρώτη ασυλία, υποψήφια αναδείχτηκε η Νικόλ Μαυρίδη. Μετά την δεύτερη, όπου έχασαν οι Μπλε, ψηφίστηκε ο Τάκης Καραγκούνιας.

Η τρίτη ασυλία έφερε τους Κόκκινους και πάλι σε θέση ψήφου και από την διαδικασία βγήκαν υποψήφιοι δίπλα στη Μαυρίδη και τον Καραγκούνια, ο Μαρτίκας, η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Γιώργος Κόρομι.

Το αγώνισμα επικοινωνίας

Στο επεισόδιο της Τετάρτης διακυβεύεται η επικοινωνία, την οποία κατέκτησαν τις δύο προηγούμενες φορές οι Μπλε. Οι Μπλε έχουν γενικά κυριαρχήσει τις τελευταίες εβδομάδες, με τους Κόκκινους να ψάχνουν τα πατήματα τους μετά τις αποχωρήσεις των αδύναμων μελών.

Όμως, οι Κόκκινοι έχουν κάποια πολύ δυνατά χαρτιά, μεταξύ των οποίων η Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία φέρνει και τον 10ο πόντο στο αγώνισμα επικοινωνίας για να δώσει τη νίκη στην ομάδα της με 10-6.

Οι Μπλε, αν και δυνατότεροι αγωνιστικά, αντιμετωπίζουν διαρκώς έριδες και τσακωμούς, με τον Τάκη Καραγκούνια να πρωτοστατεί και να εμπλέκεται σε όλα. Στο επεισόδιο της Τετάρτης μάλιστα, ο Τάκης τσακώνεται άγρια με την Εύη Σαλταφερίδου και στη συνέχεια η κουβέντα στην καλύβα προκαλεί ένταση με τον Γκότση και τον Τάκη να έρχονται σε πολύ κοντινή απόσταση.

Ποιος αποχωρεί την Πέμπτη

Στο επεισόδιο της Πέμπτης, όπου θα ανακοινωθεί και η αποχώρηση, θα δούμε και πάλι να φεύγει γυναίκα και μάλιστα απ΄αυτές που μπήκαν πρόσφατα. Μετά την Κεφαλά, την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και τη Τζο Μαριδάκη, η Νικολέτα Μαυρίδη είναι αυτή που βλέπει την πόρτα της εξόδου και επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από 3 εβδομάδες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο.