Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star, του πιο δύσκολου ριάλιτι επιβίωσης, οι Μαχητές κατάφεραν να κερδίσουν την πρώτη ασυλία και βρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού ως απλοί παρατηρητές. Από την άλλη, οι Διάσημοι βρέθηκαν στη δυσμενή θέση να ψηφίσουν τον πρώτο τους παίκτη για αποχώρηση, γι’αυτή την εβδομάδα, με τον Κώστα Παπαδόπουλο να είναι ξανά η επιλογή τους.

Σήμερα, με βάση το trailer που κυκλοφορεί, οι παίκτες θα έχουν έναν ακόμη δύσκολο στίβο μάχης, ενώ τα πρώτα spoilers κάνουν λόγο για νίκη Μαχητών ξανά. Θα κληθούν, λοιπόν, οι Διάσημοι να αναδείξουν έναν ακόμη υποψήφιο από την ομάδα τους. Και ποιος θα είναι αυτός;

Πιθανόν αυτή την φορά να είναι γυναίκα και συγκεκριμένα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Φυσικά δεν είναι τίποτα επιβεβαιωμένο για την ώρα, ωστόσο είναι γεγονός πως η παίκτρια των κόκκινων που το 2017 ήταν ο φόβος και ο τρόμος των γυναικών αντιπάλων, είναι λίγο πιο αδύναμη συγκριτικά με τις υπόλοιπες παίκτριες των Διασήμων.

Το πρώτο ερωτικό ειδύλλιο στο Survivor All Star

Στο μεταξύ, με μία μόλις εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο, φαίνεται πως ήδη υπάρχει το πρώτο ειδύλλιο. Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό Μας», ο Μάριος Πρίαμος έχει έρθει πολύ κοντά με παίκτρια της αντίπαλης ομάδας, χωρίς ακόμα να είναι γνωστό για το ποια επρόκειτο.

Αναφορικά με τα όσα λέγονται, ο 36χρονος παίκτης των Διασήμων απομονώθηκε στο δάσος με το φλερτ του, προκειμένου έτσι να περάσουν λίγο χρόνο μαζί, μακριά από τους συμπαίκτες τους. Βέβαια, δεν είναι και οι μοναδικοί που το έκαναν αυτό, μιας και κάτι αντίστοιχο έκανε και το ζευγάρι του Survivor All Star, Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Διαβάστε ακόμη: Ουγγαρέζος: Οι λόγοι της κόντρας με την Καινούργιου και το σοκ από την αποχώρηση στην εκπομπή του – «Βρέθηκα σε πολύ δυσμενή θέση»

Οι δυο τους έδωσαν ραντεβού στη ζούγκλα, αφού δεν τους επιτρέπεται να συναντιούνται στην παραλία του Αγίου Δομινίκου. Αυτό βέβαια προκάλεσε και τις αντιδράσεις της κόκκινης ομάδας, ξανά, αφού πρώτα οι συμπαίκτες του Σάκη Κατσούλη είχαν παραπονεθεί για στήριξη προς τη σύντροφό του σε αγώνισμα.

Όσο για το κατά πόσο θα έπρεπε να υπάρχουν κυρώσεις γι’αυτές τις συναντήσεις, φαίνεται πως είναι μέσα στους κανονισμούς και δεν επηρεάζει σε τίποτα τη συμμετοχή των παικτών.