Από το συμβούλιο αποχώρησης του Βαλάντη και μετά, ο Γιωρίκας Πηλίδης αγνοείται από το Survivor. Ο 22χρονος βρίσκεται σε κλινική στον Άγιο Δομίνικο και αντιμετωπίζει πρόβλημα στο στομάχι που οφείλεται στην έλλειψη τροφής. Λείπει όμως πλέον αρκετές ημέρες, όπως είχε συμβεί και με την Κρυσταλλία Κουτσιμάνη, και πέραν του ότι γίνεται σιγά σιγά άδικο για τους άλλους να αγωνίζονται και να ρισκάρουν να βγουν υποψήφιοι, έχει κριθεί αδύνατο για τον ίδιο να συνεχίσει.

Όπως αναφέρουν τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ, ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει στα επόμενα επεισόδια, πιθανότατα της εβδομάδας που ξεκινάει από αύριο για το Survivor, ότι ο Πηλίδης θα αποχωρήσει από το Survivor γιατί οι γιατροί του απαγορεύουν να συνεχίσει. Κι αυτό ενώ σε επεισόδιο της εβδομάδας που τελειώνει, ο παρουσιαστής είχε καθησυχάσει τους συμπαίκτες του πως ο Πηλίδης είναι καλά, έχει αναρρώσει και απλώς του γίνονται κάποιες τελευταίες εξετάσεις.

Ο ίδιος ο Πηλίδης παρουσιάζεται επίσης αρνητικός να επιστρέψει και γιατί το πρόβλημα θα του εμφανιστεί ξανά στην πορεία, αλλά και γιατί δε θέλει να συνεχίζει ενώ δεν αγωνίζεται. Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για έναν άνθρωπο που καταναλώνει κανονικά 4.000 θερμίδες τη μέρα και στο Survivor τρώει 220.

Survivor: Τι συμβαίνει με την υγεία του Γιωρίκα Πηλίδη – Όλη η αλήθεια

Το πρόβλημα του Πηλίδη είναι ίσως και ο λόγος που θα δούμε την Κάτια Ταραμπάνκο και τον Σάκη Αρσενίου να μπαίνουν στο Survivor, προσθήκες δηλαδή που είναι, μαζί με τις 3 που έχουν ήδη γίνει, περισσότερες από τους 3 που έχουν ήδη αποχωρήσει από τους Μαχητές για λόγους υγείας.

Έτσι, φαίνεται πως ένα από τα μεγάλα φαβορί του φετινού κύκλου, ίσως και το μεγαλύτερο, θα αφήσει τη θέση του κενή για να διεκδικήσουν άλλοι την πρωτιά. Κάτι μας λέει ότι όπως πέρσι που στον τελικό έφτασαν δύο παίκτες που μπήκαν μεταγενέστερα, και φέτος θα συμβεί κάτι αντίστοιχο, γιατί η Ταραμπάνκο και ο Σοϊλέδης δείχνουν ως ονόματα πολύ δυνατοί.