Υποψήφια προς αποχώρηση από το «Survivor All Star», που προβάλλεται στον ΣΚΑΪ είναι η Ελευθερία Ελευθερίου αλλά η ίδια δήλωσε, στο επεισόδιο της Πέμπτης (30/03), πως «είναι μια MVP».

Χαρακτηριστικά, η Ελευθερία Ελευθερίου ανέφερε: «Σε λίγο έχουμε αγώνα για το έπαθλο φαγητού και μπορεί να είναι και ο τελευταίος μου αγώνας. Κανονικά δεν θα έπρεπε, γιατί έχω αποδείξει στο παιχνίδι ότι είμαι μια MVP, και το ποδοσφαιράκι μου το έπαιξα, και το μπασκετάκι μου το έπαιξα, είμαι μια MVP».

Ακόμα, η τραγουδίστρια συμπλήρωσε ότι όταν μπαίνει στον στίβο μάχης, δεν μπορεί να είναι συνεχώς στα «κόκκινα», καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα στα γόνατά της. Έτσι, όπως επεσήμανε, εστιάζει περισσότερο στο να φτάσει πρώτα και μετά να κάνει τις βολές.

Πάντως, η Ελευθερία Ελευθερίου τόνισε: «Εχω αποδείξει ότι μπορώ να τις νικήσω όλες. Οι παλιές κόκκινες έχουν αρχίσει και να με υπολογίζουν τελικά και απ’ όλους το έχω δει αυτό».

Όπως και να έχει, σύμφωνα με τα spoilers τα οποία μένει να επιβεβαιωθούν, από την… all star εκδοχή του «Survivor», αυτή την εβδομάδα, αναμένεται να αποχωρήσει η Ελένη Χαμπέρη.

Photo credits: ΣΚΑΪ