Το «Survivor» λέγεται ότι είναι «το παιχνίδι των ανατροπών», επομένως ακόμα και στην… «All Star» εκδοχή, που προβάλλεται αυτή την περίοδο από τον ΣΚΑΪ, επιφυλάσσει πολλές ακόμα.

Συγκεκριμένα, στο επεισόδιο που προβλήθηκε τη Δευτέρα (27/03), ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργος Λιανός, συγκλόνισε τους συμμετέχοντες του «Survivor» με μια ανακοίνωση που αφορούσε στον Ηλία Γκότση (νικητή του παιχνιδιού πριν από πέντε χρόνια) και στον Γιωρίκα Πιλίδη.

Ο Γιώργος Λιανός υποδέχθηκε τις ανανεωμένες ομάδες του «Survivor», μετά την ανασύνθεσή τους, για το δεύτερο παιχνίδι ασυλίας εφόσον υποψήφια προς αποχώρηση είναι ήδη η Ελευθερία Ελευθερίου που ανήκει πλέον στους «Μαχητές».

Το μέλλον των Γκότση – Πιλίδη στο «Survivor»

Έτσι, ο Γιώργος Λιανός ανέφερε για τους Ηλία Γκότση και Γιωρίκα Πιλίδη πριν από την έναρξη του αγωνίσματος: «Όπως βλέπετε από την παρέα μας, αυτή τη στιγμή, λείπουν δύο παίκτες της μπλε ομάδας, ο Ηλίας Γκότσης κι ο Γιωρίκας Πιλίδης. Και οι δύο παίκτες έχουν παραβιάσει βασικούς κανόνες του “Survivor”. Κάθε παίκτης έχει κάνει διαφορετική παράβαση. Είμαστε υποχρεωμένοι, μέχρι να εξετάσουμε όλα τα στοιχεία που έχουμε στην διάθεσή μας, να αφήσουμε αυτούς τους παίκτες εκτός παιχνιδιού».

Ακόμα, ο παρουσιαστής συμπλήρωσε: «Αφού, λοιπόν, συλλέξουμε όλα τα στοιχεία που χρειαζόμαστε και δούμε όλες τις λεπτομέρειες, θα σας ανακοινώσουμε την απόφασή μας για το μέλλον αυτών των δύο παικτών στο “Survivor”».

Βέβαια, οι – μέχρι τώρα ανεπιβεβαίωτες – πληροφορίες θέλουν τουλάχιστον έναν από τους δύο παίκτες να έχει αποβληθεί οριστικά από το ριάλιτι επιβίωσης.

Photo credits: ΣΚΑΪ