Το σημερινό επεισόδιο του Survivor προβλέπεται, όπως θα έλεγε και ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου, γκρανγκινιολικό. Γκρανγκρινιολικό για την ακρίβεια, γιατί η Μυριέλλα με τον Κατσαούνη τα βρίσκουν ξανά και η γκρίνια αναζωπυρώνεται στις δύο ομάδες. Η Αθηνά κάνει λόγο για μια Μυριέλλα που διαρκώς φάσκει κι αντιφάσκει, ενώ Ασημίνα και Σοφιάννα τα βάζουν με τον Κατσαούνη. Στα πλάνα βλέπουμε το ζευγάρι να τα βρίσκει ξανά και να ερωτοτροπεί, ενώ ο Λιανός ανακοινώνει ποινή σε κάποιον παίκτη για κανόνα του Survivor που παραβιάστηκε.

Στα επεισόδια της περασμένης εβδομάδας είδαμε πως ο Κατσαούνης είχε ενοχληθεί με τη Μυριέλλα και την αποκάλεσε ψεύτρα και υποκρίτρια επειδή το παίζει σε διπλό ταμπλό. Εκείνη όμως δεν ήθελε να τελειώσει το ειδύλλιο τους και έκανε προσπάθειες  να του εξηγήσει για να τα ξαναβρούν.

Με τα πολλά, ο Κατσαούνης άρχισε να μαλακώνει και στο trailer του σημερινού επεισοδίου τους βλέπουμε λίγο μετά το χθεσινό συμβούλιο, να έχουν πάει παραπέρα οι δυο τους και να συζητούν, ενώ στην πορεία αγκαλιάζονται και φιλιούνται. Τώρα, η Μυριέλλα μπορεί να πει ότι δεν ερωτοτροπεί, αλλά είναι ξεκάθαρο πια τι συμβαίνει και γι΄αυτό η ηρεμία στους Διάσημους διαταράσσεται και φαίνεται πως η αποχώρηση του Βαλάντη δεν τους έφερε για πολύ την ησυχία.

Εκτός από το ειδύλλιο των 2, στο trailer βλέπουμε πως στο σημερινό συμβούλιο ψηφοφορίας, ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει κάποια ποινή σε παίκτη που παραβίασε έναν βασικό κανόνα του παιχνιδιού. Η παραγωγή προφανώς και έβαλε αυτό το απόσπασμα για να γίνει η σύνδεση με την υπόθεση του Κατσαούνη και την φημολογία πως σκέφτεται το ενδεχόμενο της αποχώρησης του κατόπιν όλων όσα ακούγονται και των τριών δικογραφιών που φέρονται να υπάρχουν εις βάρος του.