Το «Survivor» είναι από τα πιο σκληρά ριάλιτι, καθώς απαιτεί πνευματική και σωματική ισορροπία σε συνδυασμό με διπλωματία και καλή αγωνιστική απόδοση. Έτσι, αρκετοί συμμετέχοντες, όπως ο Νικόλας Αγόρου, δεν αντέχουν την πίεση και «λυγίζουν» κυρίως συναισθηματικά.

Συγκεκριμένα, ο Νικόλας Αγόρου κατά το επεισόδιο που προβλήθηκε την Πέμπτη (16/03) στον ΣΚΑΪ, αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα του με δάκρυα στα μάτια.

«Ο πατέρας μου ήταν ένας άνθρωπος που δεν θα τον έλεγα απλά ψυχούλα, ήταν ψυχάρα! Δεν κλαίω τώρα από στεναχώρια, αλλά κλαίω γιατί χαίρομαι πολύ που είχα έναν τέτοιο πατέρα και δεν θέλω να στεναχωριούνται τώρα οι δικοί μου και να νομίζουν ότι στεναχωριέμαι ή λυγίζω γι’ αυτό» είπε αρχικά ο Νικόλας Αγόρου.

Εν συνεχεία, ο Νικόλας Αγόρου που ανήκει στους «Μαχητές», πρόσθεσε: «Δεν λυγίζω, γιατί ο μπαμπάς μου μού δίνει δύναμη από εκεί ψηλά που είναι και αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Πάνω απ’ όλα, με τη χάρη του Θεού και της Παναγίας, όσοι τον είχαν γνωρίσει έστω και για πέντε λεπτά, καταλάβαιναν τι άνθρωπος είναι και εύχομαι να του μοιάσω έστω και λίγο. Κάποιοι έχουμε αγγέλους να μας προσέχουν από εκεί ψηλά».

Photo credits: ΣΚΑΪ