Ακόμα ένας παίκτης βγαίνει εκτός «εαυτού» στο Survivor, κάτι που αποδεικνύει ότι οι διαγωνιζόμενοι έχουν χάσει κάθε μορφή λογικής μετά από τόσους μήνες. Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Κατσαούνης πήγε να πάρει τα παπούτσια της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου για να μην βραχούν. Κατά λάθος πήρε αυτά του Τάκη Καραγκούνια, με αποτέλεσμα να τσακωθούν.

Ο Τάκης ρωτούσε επίμονα ποιος πήρε τα παπούτσια του και όταν έλαβε αρνητικές απαντήσεις από τους συμπαίκτες του, εξερράγη σαν ηφαίστειο. «Όποιος τα έχει πάρει, του γ@μ… το σπίτι», προκαλώντας τον Κατσαούνη που του είπε να μην βάζει στο στόμα του σπίτια.

Η κατάσταση παρεκτράπηκε για ακόμα μια φορά όταν ο Κατσαούνης έκανε κίνηση να ορμήξει στον Τάκη. Οι υπόλοιποι παίκτες προσπάθησαν να κατευνάσουν τα πνεύματα. Μιλάμε για τουλάχιστον το τέταρτο περιστατικό λεκτικής/σωματικής βίας που έχουμε δει στο παιχνίδι, το οποίο συνεχίζει να προβάλει τέτοιες συμπεριφορές. Τα πλάνα της επίθεσης κόπηκαν, ωστόσο, αλλά όλοι μπορούμε να φανταστούμε το τι συνέβη,

Στην συνέχεια ο Κατσαούνης προσπάθησε να δικαιολογηθεί, λέγοντας ότι το έκανε για να τον φοβίσει, χωρίς να θέλει να τον σκοπεύει. Δηλαδή το να θες να φοβερίσεις κάποιον σκοπίμως είναι φυσιολογικό. Πάντως οι τραμπουκισμοί στο φετινό ριάλιτι και οι απειλές δίνουν και παίρνουν. Ίσως να έχουν χάσει το νόημα της επιβίωσης. Οι παίκτες προσπαθούν να αποδείξουν ποιος μπορεί να επιβληθεί στον άλλο με φωνές, κλωτσιές, μπουκάλια και ό,τι άλλο κάτσει.

Ο Γιώργος Λιανός έσπευσε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους, λέγοντας ότι η βία κι η επιθετικότητα δεν χωρούν στο ριάλιτι. Αν και ήδη έχουμε παρακολουθήσει πολλά περιστατικά. Μάλλον τώρα συνειδητοποίησαν ότι ήρθε η ώρα να σταματήσουν. Η Βρισηίδα πάντως έμεινε ατιμώρητη για το ξέσπασμα κατά του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ. «Το συγκεκριμένο περιστατικό ξεπερνά τους όρους του Survivor και για το λόγο αυτό θα του ζητήσω να αποχωρήσει από τον αγώνα. Θα βρίσκεσαι εκτός Survivor μέχρι η παραγωγή να αποφασίσει την ποινή που θα σου επιβληθεί» σημείωσε ο Λιανός.

Το θέμα είναι ότι μετά από τόσους μήνες σε μια παραλία, φαίνεται να έχουν χάσει τα λογικά τους και ίσως χρειάζεται περισσότερη επιτήρηση. Το ριάλιτι φέτος φαίνεται να μην έχει τελειωμό, όπως και οι συγκρούσεις, αλλά και οι παραβιάσεις κανόνων. Αξίζει να θίγονται οικογένειες και προσωπικότητες, να εξευτελίζονται χαρακτήρες και να καλλιεργείται η κουλτούρα της βίας συνεχώς, στον βωμό της τηλεθέασης; Μάλλον όχι. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να αποτελέσει την αφορμή για ένα πρόωρο τέλος του φετινού Survivor.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Survivor: Η Βρισηίδα γιατί έμεινε στο απυρόβλητο για την επίθεση στον Εμμανουήλ;

Ο Τάκης Καραγκούνιας έφερε τις Οικογενειακές Ιστορίες στο Survivor – Έχετε ξαναδεί πιο καλοσκηνοθετημένη κόντρα;

Survivor: Μας άξιζε να δούμε τα μαλακά μόρια του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ