Ακόμη ένα συμβούλιο του νησιού θα προβληθεί αύριο στο επεισόδιο του Survivor, με έναν παίκτη να εγκαταλείπει το ριάλιτι επιβίωσης και τον Άγιο Δομίνικο. Αναφορικά με τα spoiler που κυκλοφορούν, η αυριανή αποχώρηση είναι μία ανατροπή. Σπύρος Μαρτίκας, Μαίη Εμμανουηλίδου ή Στέλλα Ανδρεάδου;

Αρχικά, οι παίκτες του Survivor θα αγωνιστούν σήμερα στο τελευταίο σημαντικό αγώνισμα επάθλου επικοινωνίας, με τους Κόκκινους να πρέπει ταυτόχρονα να έρθουν αντιμέτωποι με μία αποχώρηση από την ομάδα τους. Με πολλή συγκίνηση θα ριχτούν και οι δύο ομάδες στον στίβο μάχης για να καταφέρουν να μιλήσουν και να αντικρύσουν με βίντεο κλήση με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Όσον αφορά τους υποψήφιους, ο Σπύρος Μαρτίκας τις τελευταίες εβδομάδες έχει βρεθεί στο επίκεντρο, λόγω των πολλών συγκρούσεων, ενώ η Μαίη Εμμανουηλίδου δηλώνει πως δεν πιστεύει τα καλέσματα του φαρμακοποιού, αποκαλώντας τον ειρωνικά «βασιλιά του παιχνιδιού».

Survivor Spoiler: Ποιος αποχωρεί από το Survivor;

Σύμφωνα λοιπόν με τα spoilers που κυκλοφορούν, φαίνεται πως η παίκτρια που θα αποχωρήσει είναι η Στέλλα Ανδρεάδου, κάτι που σαν αποτέλεσμα δεν θα αρέσει στην αντίπαλη ομάδα.

Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου στο Survivor:

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις του Αλέκου Συσσοβίτη για τo #MeToo: «Η γυναίκα πολλές φορές προκαλεί»

Τι σύμβαινει πίσω από τα χαμόγελα και τις «λυκοφιλίες» του GNTM; Αιχμές από τον Δημήτρη Σκουλό

Οι 7 βασισμένες σε βιβλία ελληνικές σειρές που θα δούμε την επόμενη τηλεοπτική σεζόν