Τάκης Καραγκούνιας και Στάθης δεν τα πήγαιναν ιδιαίτερα καλά όσο ήταν συμπαίκτες στην Κόκκινη Ομάδα. Τώρα που οι ομάδες άλλαξαν και είναι ο πρώτος στους Μπλε και ο δεύτερος στους Κόκκινους, υπάρχουν λιγότερες σκέψεις για το αν θα τσακωθούν ή όχι. Έτσι, στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, οι δύο παίκτες έρχονται αντιμέτωποι στο αγώνισμα ασυλίας και η κατάσταση ξεφεύγει.

Στο trailer που κυκλοφόρησε, ο Τάκης και ο Στάθης είναι αυτοί που ρίχνουν τον τελικό στόχο στο σημερινό αγώνισμα. Κάποια στιγμή, καθώς κυνηγάνε τα μπαλάκια για να ρίξουν τους κύβους, συγκρούονται. Ο Στάθης εκεί εκνευρίζεται, σπρώχνει κάτω τον Τάκη και γυρίζει να του πετάξει εκνευρισμένος το μπαλάκι.

Ο Τάκης, που έχει ακόμα το πρόβλημα στον τένοντα στο αριστερό χέρι, πέφτει στην άμμο με τρομερό στυλ, θυμίζοντας κάτι από Γιαννακόπουλο και Καραγκούνη. Αν και σωματικά φαίνεται πιο μυώδης, στη σύγκρουση πέφτει κάτω και γυρίζει έξαλλος να ζητήσει τον λόγο από τον Στάθη. Ο τελευταίος του φωνάζει ότι του έριξε αγκωνιά. «Εγώ σου έριξα αγκωνιά; Είσαι τρελός ρε μ@λ…;» του φωνάζει ο Τάκης.

Αμέσως σπεύδουν οι παίκτες της Κόκκινης Ομάδας να κρατήσουν τον Στάθη που δείχνει πολύ εκνευρισμένος και έτοιμος να εμπλακεί σε τσακωμό σώμα με σώμα. Είναι χαρακτηριστικό πως από τους Μπλε δεν πήγε κανείς στον Τάκη για να τον στηρίξει. Σε κάθε περίπτωση, ο Γιώργος Λιανός, σύμφωνα με τα spoilers, ανακοίνωσε ποινή στον Στάθη στο συμβούλιο ψηφοφορίας μετά το πρώτο αγώνισμα ασυλίας του Survivor γι΄αυτή την εβδομάδα.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr: 

Survivor: Οι 3 λόγοι που έδιωξε το κοινό την Κάτια Ταραμπάνκο

Κάτια Ταραμπάνκο: Μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία – «Είναι εγωιστικό να είμαι καλά επειδή είναι η οικογένειά μου»

Stargram: Οι 6 Έλληνες που πρέπει να μπουν στην εφαρμογή οπου πληρώνεις για να σου ευχηθούν