To Survivor 5 δεν φαίνεται να έχει σταματημό φέτος και πραγματικά νομίζουμε έχει χαθεί λίγο η «μπάλα» εκεί στην παραγωγή. Ακόμα 4 νέοι παίκτες μπαίνουν στο ριάλιτι επιβίωσης, που σημαίνει ότι το τέλος του απέχει πολύ ακόμα. «Πώς είναι δυνατόν να μπαίνουν νέοι παίκτες λίγο πριν από την ένωση», θα πει κανείς. Εμάς μας αγχώνει λίγο αυτό.

Στην προσπάθεια να πατήσουν πάνω στο περσινό επιτυχημένο μοτίβο, το ριάλιτι πλέον έχει χάσει κάθε ενδιαφέρον και ο τηλεθεατής σίγουρα θα έχει κουραστεί από τις συνεχείς προσθήκες. Μάρτυρας μας τα νούμερα τηλεθέασης που συνεχώς πέφτουν. Με τόσα άτομα να μπαινοβγαίνουν, ούτε μπορείς να ταυτιστείς με κάποιον ούτε είναι δίκαιο στην τελική για αυτούς που είναι εκεί από την πρώτη μέρα.

Και πέρυσι έβαλαν τον Σάκη Κατσούλη, ο οποίος ήταν ο νικητής, μαζί με μερικούς ακόμα παίκτες, αλλά μέσα Φεβρουαρίου. Πλέον βρισκόμαστε στα τέλη Μαρτίου και ήδη τέσσερις παίκτες έχουν πετάξει για Άγιο Δομίνικο. Πόσοι ακόμα θα μπουν πια; Επίσης, να σχολιάσουμε ότι το φετινό casting μοιάζει να μην έχει κάποια βάση, δεν καταλαβαίνουμε με ποια κριτήρια επιλέγονται οι παίκτες, οι οποίοι κατανέμονται ανομοιόμορφα στις ομάδες.

Οι πρόσφατες προσθήκες αφορούν έναν Tik Toker make up artist, έναν που είχε δηλώσει συμμετοχή και στον τρίτο κύκλο του GNTM, έναν χορογράφο που έχει παίξει σε βίντεο κλιπ του Νίκου Βέρτη και μια ποδοσφαιρίστρια (που μάλλον θα κοντράρει την Ασημίνα). Γενικά, δεν συνδέονται με κανέναν και με τίποτα, να πεις ότι προσπαθούν να δημιουργήσουν σούσουρο όπως με τον Σάκη Κατσούλη και την Χριστίνα Κεφαλά. Έστω ας έφερναν τον Χρήστο Δάντη, αν κι αυτός προορίζεται για το πάρτι της ένωσης, όπως λένε διάφορα κανάλια.

Όσοι νέοι θα μπαίνουν από εδώ και στο εξής, λογικά θα περνούν απαρατήρητοι από το κοινό και δεν θα ενσωματώνονται καν με την ομάδα. Μπείτε και λίγο στην θέση των παικτών που είναι εκεί από το day 1 και βλέπουν συνεχώς να εισβάλλουν νέα άτομα. Δεν νομίζω να είναι και τόσο χαρούμενοι, όχι μόνο γιατί «παίζεται» η θέση τους γιατί θα έχουν περισσότερες αντοχές από εκείνους, αλλά και γιατί θα φτάσουν σε ένα σημείο να τρελαθούν τόσους μήνες εκεί. Μάλλον θα νιώθουν ότι θα μείνουν για πάντα εκεί, ενώ όλο και αυξάνονται σαν τα κρούσματα ξέρω εγώ. Ίσως πάνε και σε spin-off, με παίκτες που έχουν ήδη φύγει να ξαναμπαίνουν (φέρτε την Κάτια για τρίτη φορά).

Πέρα από την ξενέρα που θα «φάνε» οι παίκτες, πάντως, και οι τηλεθεατές θα αρχίσουν να εγκαταλείπουν το ριάλιτι, που συνεχίζει να κάνει «κοιλιά». Σε συνδυασμό με τον καλό καιρό σίγουρα λίγοι θα είναι εκείνοι που θα μείνουν πιστοί στο Survivor, που σημαίνει ότι η παράτασή του είναι μια πολύ κακή επιλογή. Δεν ξέρουμε τι είναι αυτό που αποζητά ο Ατζούν, πάντως είναι σίγουρο ότι η συνταγή φέτος δεν έδεσε και οι νέοι παίκτες δεν θα βοηθήσουν σε αυτό. Εμείς έχουμε να προτείνουμε σαν πιθανές προσθήκες πάντως τον Μαυρίκιο Μαυρικίου με την Ιλάειρα.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Χρήστος Δάντης: Κυκλοφόρησε το τραγούδι του για την Ασημίνα που την έκανε να κλάψει στο Survivor

Survivor: Η πιο στημένη σκηνή, ο εκδικητής Μαρτίκας και η σούπερ ενοχλητική Ασημίνα

Stargram: Οι 6 Έλληνες που πρέπει να μπουν στην εφαρμογή οπου πληρώνεις για να σου ευχηθούν