Το Survivor 5 συνεχίζει να μας εκπλήσσει. Όχι λόγω των αγωνισμάτων και των επιδόσεων των παικτών, αλλά για το πού το πάει τελικά η παραγωγή. Μετά την είσοδο του 37χρονου -σύμφωνα με εκείνον- Κωνσταντίνου Εμμανουήλ στο ριάλιτι, το Survivor φαίνεται να μπαίνει σε μια νέα σφαίρα, αυτήν της απόλυτης τρασίλας.

Καταλαβαίνουμε ότι είναι ριάλιτι και το trash συχνά είναι αναπόσπαστο κομμάτι του. Μέχρι στιγμής, όποιες απόπειρες να δημιουργηθεί πανικούλης έχουν αποτύχει. Ξεκινήσαμε με ένα πρόωρο ρομάντζο, του Γιώργου Κατσαούνη και της Μυριέλλας Κουρεντή, που έληξε άδοξα. Στην συνέχεια, δημιουργήθηκαν κλίκες στη μπλε και την κόκκινη ομάδα, τσακωμοί και πισώπλατες «μαχαιριές», που και πάλι δεν στάθηκαν αρκετές για να κρατήσουν τα νούμερα τηλεθέασης σε υψηλό επίπεδο.

Σίγουρα, δεν μπορεί να σταθεί αντάξια δίπλα στο περσινό Survivor, που παρότι είχε κι αυτό τις τρας στιγμές του δεν είχε πέσει στα τάρταρα. Ακόμα και όταν ο Τριαντάφυλλος κραζόταν με τον Κορόμι ή τον Ασημακόπουλο, υπήρχε ένα fun. Αυτό προσπαθούν να κάνουν τώρα με τον Εμμανουήλ, που έκανα αισθητή την παρουσία του από τα πρώτα κιόλας λεπτά.

Ο Τάκης Καραγκούνιας τον έβαλε αμέσως στο στόχαστρο, κάτι που προφανώς είχε προβλέψει η παραγωγή, για αυτό και τον έβαλε στους Μπλε. Δύο τόσο διαφορετικοί χαρακτήρες, από δύο αντικρουόμενους κόσμους, μόνο εντάσεις θα φέρουν στην ομάδα.

Ο Εμμανουήλ δεν πήγε για να επιδείξει τις αγωνιστικές του δυνατότητες, αλλά μάλλον για να μαυρίσει, να κάνει κορμί και να είναι έτοιμος για τις καλοκαιρινές διακοπές. Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι θέλει να αλλάξει την εικόνα των κοριτσιών, κάτι που αποτελεί μέρος της δουλειάς του. «Έχω έρθει εδώ πέρα με πάρα πολύ όρεξη να δημιουργήσω πάνω στα πρόσωπα των κοριτσιών και πάνω στα κεφάλια των κοριτσιών. Τις βλέπω μονίμως με κάτι κοτσιδάκια. OK, είσαι στη ζούγκλα κάνεις κοτσιδάκια. Είσαι στο survivor, θα ήθελα να τις δω και λίγο πιο σέξι με χαλαρά σπαστά μαλλιά.

Ήθελα να είμαι πρότυπο άντρα-κορμιού-τύπου με 8 – 10 -12 κοιλιακούς, να προσέχω τον εαυτό μου, να κάνω γυμναστική τρεις ώρες την ημέρα ρε φίλε! Τρεις ώρες με τέσσερις την ημέρα να μου λέει ο γυμναστής “φύγε σε βαρεθήκαμε!’ και να λέω “όχι θέλω να κάτσω να γυμναστώ να κάνω κοιλιακούς! Να κάνω αυτά, να έχω καταφέρει το ακατόρθωτο, ένα κορμί αθλητικό και ξαφνικά πήρα 10 κιλά για το Survivor… πραγματικά ντρέπομαι να βγάλω την μπλούζα!», ήταν τα πρώτα λόγια του.

Σε προηγούμενο του βίντεο έχει αποκαλύψει ότι κάποιες μέρες είχε 8 κοιλιακούς, κάποιες μέτραγε 10, κάτι που είναι πρακτικά αδύνατο, εκτός αν είσαι ο Ulisses – ένας τούμπανος trainer με 10 κοιλιακούς-. Μετά από την είσοδο του, περιμένουμε μέχρι και τον Εθνικό Σταρ ή τον Mr Μπούτια να μπει στο Survivor. Πολλοί τον συνέκριναν και με τον Φλωρινιώτη, που επίσης δεν θα μας έκανε εντύπωση αν έμπαινε στο ριάλιτι. Ο Εμμανουήλ, όντως, μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στο παιχνίδι, και να παίξει τον ρόλο για τον οποίο προόριζαν τον Βαλάντη, αλλά είναι αυτός ο σκοπός ενός ριάλιτι επιβίωσης; Μάλλον, όχι.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Survivor: Την παλεύει καθόλου η παραγωγή;

Survivor: Η πιο στημένη σκηνή, ο εκδικητής Μαρτίκας και η σούπερ ενοχλητική Ασημίνα

Χρήστος Δάντης: Κυκλοφόρησε το τραγούδι του για την Ασημίνα που την έκανε να κλάψει στο Survivor