Η εταιρεία Παπαδοπούλου, έψησε το πρώτο της μπισκότο το 1916 και για να γιορτάσει τα χρόνια επιτυχιών και αγάπης από τον κόσμο, δημιούργησε μια ταινία μικρού μήκους που μέσα σε μόλις τρία λεπτά, συμπυκνώνει όλη την ιστορία του αγαπημένου μας μπισκότου, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί ένα χρονογράφημα της ζωής των Ελλήνων της Πόλης. Όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση στο κοινό, το οποίο έσπευσε να συγχαρεί την εταιρεία για την διαφήμιση γεμάτη συναίσθημα, στα social media και ιδιαίτερα στο Twitter.

Η ίδια η εταιρεία, δημοσίευσε ένα κείμενο για να ευχαριστήσει για την ανταπόκριση του κόσμου:

«Πριν από 100 χρόνια η οικογένειά μας έφτασε στον Πειραιά, από την Κωνσταντινούπολη. Στις αποσκευές τους είχαν όλη τους τη ζωή για αυτό που ήταν και είναι η ζωή μας. Το μπισκότο. Κι αν αυτό το ταξίδι το έκαναν με ένα όνειρο, το όνειρο έγινε πραγματικότητα. 100 χρόνια μετά, μια ολόκληρη ιστορία έχει γραφτεί. Μια ιστορία οικογενειακή, συνδεδεμένη με την κάθε ελληνική οικογένεια. Για όλα αυτά τα 100 χρόνια που ζήσαμε μαζί, σας ευχαριστούμε».

Στο Twitter, δεν ήταν λίγοι οι χρήστες που εκθείασαν το διαφημιστικό σποτ:

Η καινούργια διαφήμιση των μπισκότων Παπαδοπούλου ή αλλιώς πώς μπορείς να πλανταξεις στο κλάμα μέσα σε ένα λεπτό — Γέρμα (@YermaLo_r_ca)

Συγκίνηση, υπερηφάνεια, τιμή! Όλα αυτά τα συναισθήματα μέσα από ένα ΥΠΕΡΟΧΟ διαφημιστικό σποτ της αγαπημένης σε όλους εταιρείας ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ. Συγχαρητήρια και στο δημιουργικό της διαφημιστικής που επιμελήθηκε με αγάπη και ευαισθησία το θέμα.#papadopoulou100— HarryCaloudis (@CaloudisHarry)

Τι υπέροχη διαφήμιση που έκαναν τα μπισκότα Παπαδοπούλου, χωρίς φωνές, χωρίς ημίγυμνα μοντέλα χωρίς κράξιμο, χωρίς διχαστικά θέματα, μια όμορφη εξιστόρηση Της ιστορίας τους. ΕΥΓΕ! #ΜΠΙΣΚΟΤΑ_ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ — Λίνγκαμ (@grcpen)

Ποιος δεν έχει μεγαλώσει με τα μπισκότα #παπαδοπουλου σε αυτή την χώρα… γεύσεις που σου φέρνουν ακόμη αναμνήσεις από τα παιδικά χρόνια…— Ferramenta (@Ferramenta__s)

Δείτε το διαφημιστικό σποτ της εταιρείας Παπαδοπούλου: