Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ σε συνέντευξη στην εφημερίδα «Espresso» μίλησε για τη συμπεριφορά που είχε απέναντι του η Μαρία Αντωνά στον τελικό του Survivor, ανοίγοντας ένα νέο κύκλο «ξεκατινιάσματος». Εκείνη στην συνέχεια του απάντησε, όπως και ο σύντροφός της, Άρης Σοϊλέδης.

«Η συγκεκριμένη κοπέλα μου είχε στείλει δεκάδες μηνύματα πριν μπω στο παιχνίδι, εξυψώνοντάς με, λέγοντάς μου πως με γούσταραν εκείνη κι ο Άρης. Προφανώς το έκανε στρατηγικά με όλους τους παίκτες πριν μπουν στο παιχνίδι αλλά και μετά, για να στηρίζουν τον αρραβωνιαστικό της στις συνεντεύξεις τους.

Είναι μια κοπέλα με στρατηγική. Όταν βγήκα της τηλεφώνησα και της εξήγησα πως ήταν χιουμοριστικά αυτά που έλεγα για την Σοφιάννα, όχι για να της κάνω κακό. Εκείνη τότε μου είπε «ωραία, μόλις βγεις στις εκπομπές και πεις πως έκανες χιούμορ, θα βγω κι εγώ και θα αναθεωρήσω δημοσίως»… Διότι είχε μιλήσει πολύ άσχημα για εμένα. Εγώ έκανα αυτό που της υποσχέθηκα αλλά εκείνη δεν τήρησε το λόγο της. Στον τελικό με έσπρωξε περνώντας από δίπλα μου όταν βγήκε νικητής ο Στάθης. Με νευρίασε αυτό και δεν θέλω να ασχοληθώ ξανά μαζί της. Μου είναι αδιάφορη, ούτε καν τη βλέπω», είπε αρχικά ο Εμμανουήλ.

Η απάντηση της Αντωνά στον Εμμανουήλ

Η Μαρία Αντωνά εκνευρισμένη από τα λεγόμενα του make up artist και πρώην παίκτη του ριάλιτι προέβαλε την δική της πλευρά. «Καλησπέρα παιδιά, την καλησπέρα μου σε όλη την παρέα από την Κρήτη. Εμείς είμαστε εδώ κάνουμε διακοπές άλλοι όμως δεν χάνουν το χρόνο τους και μιλούν για εμάς, αναφέρονται πάλι λοιπόν σε καταστάσεις και σε πράγματα τα οποία μπορεί να έχουν συμβεί μπορεί και όχι, μόνο και μόνο για να έχουν ακόμη μία φορά την ευκαιρία και το βήμα να ασχοληθούν μαζί τους τα sites, τα blogs αλλά και ο κόσμος.

Επειδή πραγματικά μου έχετε στείλει πάρα μα πάρα πολλά μηνύματα θα ήθελα να τοποθετηθώ. Άνθρωποι οι οποίοι υπήρξαν μέσα σε παιχνίδι ριάλιτι, είχαν λόγο και υπόσταση και μάλιστα έχουν πληρωθεί και για αυτό, διαψεύδουν λοιπόν τον ίδιο τους τον εαυτό τόσο απλά ενώ επέμεναν, έβγαιναν μετά σε εκπομπές και ισχυρίζονταν πράγματα τα οποία έθιγαν οικογένειες, σπίτια, ανθρώπους, γυναίκες, άντρες, πόσα άτομα μαζί.

Έχουν εθιστεί τόσο πολύ με το κομμάτι της δημοσιότητας που για μια ακόμα φορά αναφέρουν το όνομα μου και μάλιστα με πάρα πολύ άσχημους χαρακτηρισμούς και μάλιστα με το γεγονός ότι χειροδίκησα κιόλας. Νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος για προσωπικότητες και τέτοιους ανθρώπους που πραγματικά είναι μόνο για λύπηση. Μόνο αηδία μου προκαλούν. Νομίζω ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να μπει ένα τέλος γιατί ειλικρινά είναι μέχρι να πάρω κι άλλες ανάποδες και να αρχίσω να δημοσιεύω διαλόγους, μηνύματα, τηλέφωνα και πράγματα τα οποία μου έχουν πει.

Tόσο καιρό κρατάω τόσο χαμηλό προφίλ γιατί έχω μάθει να σέβομαι στη ζωή μου. Όσοι δεν μπορείτε να σεβαστείτε ούτε τον εαυτό σας, μη μιλάτε για εμάς. Ειλικρινά ως εδώ. Mέχρι εδώ! Έχω κάνει πάρα πολλή υπομονή, έχω διαχειριστεί μια κατάσταση δύσκολή με τον καλύτερο τρόπο αλλά εδώ θα μπει μια τελεία. Μετά από αυτά θα μιλήσουν άλλοι και όχι εγώ».

Ο Κωνσταντίνος της απάντησε στο Instagram

Ο Εμμανουήλ παρά την ασθένεια που τον ταλαιπωρεί τελευταία, βρήκε το κουράγιο να απαντήσει ξανά στην παρουσιάστρια, φουντώνοντας την κόντρα τους. «Και με τη δική μου σειρά θα ήθελα να απαντήσω σε αυτό το αμόρφωτο και κακομαθημένο θρασύτατο κοριτσάκι ότι αν δεν είχα ασχοληθεί έστω και λίγο μαζί της δεν θα είχε πάρει ούτε το 1% από τη δημοσιότητα. Δουλεύω 20 χρόνια μέσα στην τηλεόραση…

Είμαι επαγγελματίας και δεν τη βλέπω καν επίσης όποιος παίκτης λέει κάτι αρνητικό για το συγκεκριμένο κοριτσάκι και το συγκεκριμένο σύντροφο αρχίζει να απειλεί μονίμως τους πάντες… επίσης λέει ότι της στείλαν στο προφίλ της τα story μου. Θα ήθελα να πω ότι έχει φτιάξει τουλάχιστον 15-20 προφίλ όπου μπαίνει και βλέπει μόνη της τα δικά μου story και επίσης θα ήθελα να μάθω στο αμόρφωτο κοριτσάκι ότι όταν με ρωτούν δημοσιογράφοι ερωτήσεις εγώ ως Κωνσταντίνος Εμμανουήλ θα απαντάω πάντα με την αλήθεια μου».

Τα λεγόμενά του σχολίασε και ο φιναλίστ του Survivor, Άρης Σοϊλέδης, με έναν απλό και λιτό τρόπο. Δεν χάλασε την ζαχαρένια του κι απλά ανέβασε μια φωτογραφία με ένα emoji εμετού. Όλοι καταλαβαίνουμε σε ποιον πήγαινε.

https://www.youtube.com/watch?v=VzrtWOf6NLM&feature=emb_title

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Jennifer Lopez: Στηρίζει την Spears εν μέσω της διαμάχης της με τον Federline – Το μήνυμα και η throwback φωτογραφία

Μπαίνει στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης: Έτσι είναι η φουσκωμένη κοιλιά της Ιωάννας Τούνη

Είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος ζευγάρι με την Σοφιάνα από το Survivor; Παρελθόν αποτελεί πια η Ευρυδίκη Βαλαβάνη