Καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκε η Θάλεια Ματίκα, η οποία μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις αποκαλύψεις, που σχετίζονται με την υπόθεση της Κιβωτού του κόσμου, καθώς και για τις κακοποιητικές συμπεριφορές που συνάντησε στο θέατρο.

Όπως εξήγησε η Θάλεια Ματίκα, θεωρεί ότι το #MeToo συνέβαλε, στο να ανοίξει ο δρόμος και για τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας στη δομή φιλοξενίας. «Όταν βρίσκεσαι σε κακοποιητικές σχέσεις δεν πρέπει να τις δικαιολογείς, πρέπει να αντιδράς και να μην συγχωρείς εύκολα» είπε αρχικά.

Διαβάστε ακόμη: Αγγελική Δαλιάνη: Μίλησε για πρώτη φορά για τη δικαστική διαμάχη του Παπαγιάννη με την Παυλίδου – «Είναι κάτι που δεν έχει τελεσιδικήσει»

«Έχω δεχτεί πολλές κακοποιητικές συμπεριφορές, άλλου τύπου, στη δουλειά. Μίλησα τότε, αλλά όταν είναι μία ομαδική δουλειά και δεν παίρνεται η απόφαση να απομακρυνθεί αυτό το άτομο και να μιλήσεις, δεν γίνεται τίποτα. Τις αντιδράσεις μου τις πλήρωσα. Υπάρχουν άνθρωποι στον χώρο με τους οποίους έχω κόψει επαφές, αλλά δεν με νοιάζει, γιατί κοιμάμαι ήσυχη τα βράδια» είπε για όσα έχει βιώσει στον χώρο του θεάτρου.