Σε σημαντικές αποκαλύψεις προχώρησε χθες ο Ντέιβιντ Κράουτς, ο πατέρας της αδικοχαμένης Καρολάιν, εξηγώντας πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος εμπλεκόταν σε συμμορία ναρκωτικών κι αυτός είναι ο λόγος που τη σκότωσε.

Όπως εξήγησε ο Κράουτς, ο Αναγνωστόπουλος του έχει παραδεχθεί την πραγματικότητα σε επιστολή που του έστειλε. Μάλιστα, σε αυτή γίνεται λόγος και για τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου που σύχναζε η Καρολάιν, στην όποια όπως γράφεται, «ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου εμπλεκόταν με ναρκωτικά και είπε στον Μπάμπη ότι αυτός και η συμμορία με την οποία ήταν μπλεγμένος, χρειαζόντουσαν έναν πιλότο ελικοπτέρου για να φέρει και να μεταφέρει ναρκωτικά».

Σημειώνεται πως λίγο αιρό μετά τη δολοφονία της Καρολάιν, ο ιδιοκτήτης γνωστής ταβέρνας στην Παιανία, είχε βρεθεί νεκρός και τότε υπήρχε μια φημολογία για σύνδεση των δύο υποθέσεων. Αυτή τη σύνδεση επιβεβαιώνει με τα άνωθεν λεγόμενα του ο πατέρας της Καρολάιν, ο οποίος αποκαλύπτει ότι ο Μπάμπης δεν το ανέφερε στη δίκη γιατί θα έφερνε και μια δεύτερη κατηγορία εις βάρος του, ενώ είχε ήδη μια ποινή ισοβίων.

Διαβάστε ακόμη: Κορωνοϊός: Με υποχρεωτικό τεστ 48 ωρών οι ταξιδιώτες από την Κίνα στην Ελλάδα

Στην σημερινή εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, ο Θανάσης Κατερινόπουλος τόνισε πως ο φάκελος της αυτοκτονίας του ιδιοκτήτη πρέπει να ανοίξει ξανά. Όπως είπε, επίσης, «θα πρέπει να γίνουν και κάποιοι άλλοι συνδυασμοί. Έχουμε και έναν συνεργάτη που είναι νεκρός. Τον λένε Γιώργο Καραϊβάζ. Εδώ θα πρέπει να γίνουν οι συνδυασμοί. Να χυθεί φως».

Ο λόγος που αναφέρθηκε στον αδικοχαμένο Γιώργο Καραϊβάζ, είναι γιατί στο συγκεκριμένο εστιατόριο είχαν γίνει κι άλλες δολοφονίες. Για τη μία εκ των δολοφονιών είχε κάνει ρεπορτάζ ο Καραϊβάζ.