Επαναστάτης χωρίς αιτία; Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος απέκτησε όλη του τη φήμη και πολλά λεφτά για να ανοίξει δικά του μαγαζιά μέσα από το πρώτο Survivor, όμως αυτή η δεύτερη συμμετοχή του δεν στέφθηκε από την ίδια αποτελεσματικότητα. Ίσα ίσα που ο Μισθοφόρος του Survivor All Star έχει ξεκινήσει έναν διακριτικό ανένδοτο εις βάρος του ριάλιτι στο οποίο συμμετείχε και παραβαίνει, διακριτικά προς το παρόν, τους κανόνες που έχει θέσει η παραγωγή.

Με το που επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ήταν λαλίστατος, σε αντίθεση με όσα έχουμε συνηθίσει από τις αφίξεις άλλων παικτών. Στη συνέχεια, συνέχισε να κάνει αναρτήσεις στο Twitter αποκαλύπτοντας πράγματα που η ίδια η παραγωγή δεν θέλει να βγουν προς τα έξω.

Έκανε μάλιστα λόγο για ένα τσίρκο ως προς το Survivor All Star και άφησε σαφείς αιχμές για τα παρασκηνιακά παιχνίδια και τα στησίματα. Και στην πρώτη συνέντευξη που έδωσε μετά την αποχώρησή του, στην Φαίη Σκορδά, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είπε καθαρά ότι δεν μπορεί να πει αυτά που θέλει για να μην έχει νομικά προβλήματα και πως προτίμησε να σιωπήσει για να μην τον φιμώσει η παραγωγή.

«Είναι λίγο πικρή η γεύση που μου άφησε το Survivor. Δεν μου βγήκε και πολύ το αγωνιστικό. Με στεναχώρησε το ότι έφυγα, το περίμενα και δεν το περίμενα. Για μένα δεν ήταν αυτό που πήγα το 2017, ήταν ένα άλλο παιχνίδι, αυτό μου άφησε. Για το τσίρκο που ανέβασα, όλοι κατάλαβαν πού πάει, αλλά δεν θέλω να το εξαντλήσω και να έχω νομικά προβλήματα. Αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει θέμα, όπως βλέπω να γράφουν, ότι δεν θα πληρωθώ. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα το μάθουν όλοι, αλλά δεν νομίζω.

Ο λόγος που έφυγα χωρίς να πω κάτι ήταν ότι και να έλεγα αυτό που ήθελα δεν θα το έπαιζε η παραγωγή γιατί δεν τους άρεσε. Και τώρα που βγήκα αυτό βλέπω. Για δέκα μέρες δεν έδινα προσωπικές συνεντεύξεις, είχα φάει μια κόκκινη κάρτα από την παραγωγή γιατί δεν έκανα κάποια πράγματα που μπορεί να θέλανε και δεν έπαιζα πουθενά».

Η αποκάλυψη για Βασάλο-Ρουμελιώτη και η ανατροπή δεδομένων για το κινητό Ασημίνας-Δαλάκα

Εκτός από τα παραπάνω, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος υποστήριξε πως κάποιοι παίκτες τρώνε στα κρυφά και ζήτησε να βάλει η παραγωγή ζυγαριές, ενώ προχώρησε και σε δύο αποκαλύψεις. Πρώτον, ότι το σημείο που ο Μπάρτζης πιστεύει ότι έπιασε με κινητό την Ασημίνα και τη Δαλάκα είναι σημείο χωρίς σήμα, άρα είναι απίθανο να είχαν κάποια επικοινωνία.
Δεύτερον, ότι εκεί που κατευθύνονται ο Βασάλος με τη Μαριαλένα είναι αδιέξοδο, ένα σημείο στο ποτάμι όπου έχουν φτιάξει ένα ήρεμο μέρος για να συζητούν. «Δεν αφήνω υπονοούμενα για ερωτικά», τόνισε ο Αναγνωστόπουλος που με αυτή τη διευκρίνιση για το πού κατευθύνονται οι δύο, έβγαλε εκτός το ρεπορτάζ του Νίκου Παρτσώλη πως πάνε για να κάνει η Μαριαλένα την ανάγκη της ή ότι κατευθύνονται στη ζούγκλα για να συναντήσουν τον Κατσούλη.

«Η Μαριαλένα είναι μια χαρά δυνατή κοπέλα για να πάει μόνη της τουαλέτα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.