Εδώ και κάποιες ημέρες αποτελεί παρελθόν στην εκπομπή «Το Πρωινό», η Δούκισσα Νομικού, η οποία αποχώρησε 14 ημέρες μετά την πρεμιέρα. Το ζήτημα από ‘δω και πέρα είναι το ποια θα καλύψει τη θέση της στην παρουσίαση των lifestyle θεμάτων.

Ο Γιώργος Λιάγκας λέει καλημέρα μόνος του προς το παρόν, αλλά είναι προφανώς πως οι ιθύνοντες θα καλύψουν γρήγορα το κενό της Νομικού. Βέβαια, τα νούμερα του Πρωινού είναι ανεβασμένα, ωστόσο χρειάζεται και η γυναικεία πινελιά στο πλευρό του Λιάγκα, γι’αυτό και οι πρώτες επαφές έχουν ξεκινήσει.

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Γιώργος Σκρομπόλας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», η Φλορίντα Πετρουτσέλι είναι ένα από αυτά τα πρόσωπα που δέχθηκε πρόταση και έγινε ραντεβού.

Διαβάστε ακόμη: Η Δανάη Μπάρκα, η ερώτηση για τα κιλά που την ενόχλησε και η αφελής αναπαραγωγή μιας σεξιστικής ατάκας

Ωστόσο, η Φλορίντα Πετρουτσέλι αρνήθηκε. Επίσης, σύμφωνα με την εκπομπή, πρόταση έχουν δεχθεί η σχεδιάστρια μόδας Βάσια Κωσταρά, η Μαρία Λουίζα Βούρου και η Φελίσια Λαπάτη.

Η υπόλοιπη ομάδα του Λιάγκα απαρτίζεται από τους Τάσο Τεργιάκη , Φωτεινή Πετρογιάννη και Άρια Καλύβα. Στην κουζίνα του Πρωινού μαγειρεύει η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και η Λίτσα Πατέρα δίνει τις αστρολογικές προβλέψεις της.