Ο τράπερ Trannos πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν προληπτικά μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε τα ξημερώματα του Σαββάτου 3 Σεπτεμβρίου στον Άγιο Στέφανο. Κατά την έξοδό του από ιδιωτικό θεραπευτήριο έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες.

Σύμφωνα με τα όσα είπε, τραυματίστηκε ελαφρά στα πλευρά του, τονίζοντας την σημασία της ζώνης ασφαλείας. «Όλα καλά. Άλλο είναι το δικό μου ατύχημα άλλο το άλλο. Θέλει προσοχή ο δρόμος, εγώ ήμουν συνοδηγός. Θέλει προσοχή ποτέ δεν ξέρεις. Όλοι όσοι επιβαίναμε στο αμάξι είμαστε καλά. Λίγο τα πλευρά μου από τη ζώνη, πάντα να φοράμε ζώνη, μέχρι εκεί. Προφανώς και ανησύχησαν οι δικοί μου άνθρωποι», είπε ο Trannos στο «Χαμογέλα και πάλι».

O μάνατζερ του είχε ενημερώσει για την κατάστασή του τράπερ στο Instagram, καθησυχάζοντας τους θαυμαστές του. Ωστόσο αποκάλυψε ότι θα ακυρωθούν οι εμφανίσεις του.

«Φίλες και φίλοι, πριν από λίγες ώρες ο Trannos ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με το jeep του. Νοσηλεύεται προληπτικά στο Metropolitan, καθώς η υγεία του δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο. Λόγω των παραπάνω, δυστυχώς δεν θα πραγματοποιηθούν οι επερχόμενες εμφανίσεις του, μέχρι νεοτέρας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και θα σας κρατάμε ενήμερους για την εξέλιξη της κατάστασης».