Εντείνει τα πάθη ακόμα κι όταν δεν είναι παρών ο Στέφανος Κασσελάκης, αφού μια κουβέντα γύρω από τον χορό του στη χθεσινή συναυλία στον Λυκαβηττό για τον Λουκιανό Κηλαηδόνη, προκάλεσε την αντιπαράθεση ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και τη Χρύσλα Γεωργακοπούλου στην εκπομπή της Καινούργιου. Αντιπαράθεση που κατέληξε σε χοντρό τσακωμό και σε έναν έξαλλο Μικρούτσικο.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν έχει αφήσει κανέναν παραπονεμένο στο πάνελ της Καινούργιου. Πέρσι, είχε τσακωθεί με τον Πουλόπουλο, με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη και, εντονότερα, με τη Χρύσλα Γεωργακοπούλου. Με την τελευταία το σόου συνεχίζεται και φέτος, με τους δυο τους να ανταλλάσσουν χαρακτηρισμούς στην διάρκεια μιας συζήτησης για τον Κασσελάκη και την Καινούργιου να προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, αλλά να μη μπορεί.

Ένα σχόλιο της Χρύσλας για το αν ο Κασσελάκης γνώριζε τα τραγούδια που άκουγε στη συναυλία, προκάλεσε την ακόλουθει αντίδραση του Μικρούτσικου.

«Χρύσλα, κάνε λίγο κράτη. Καθετί που λες για τον Κασσελάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ κάτι παθαίνεις. Ηρέμησε, γλύκανε λίγο».

Τα ‘χασε η Καινούργιου, ζητούσε να παίξει ένα οποιοδήποτε βίντεο

Αντίδραση που δεν έμεινε αναπάντηση, με τη δημοσιογράφο να του λέει εκνευρισμένη ότι «Αν θέλεις να ακούσεις ανθρώπους που θάβουν και κράζουν τον Στέφανο Κασσελάκη, ψάξε στους ομοτράπεζούς του στον ΣΥΡΙΖΑ, όχι σε μένα. Σου το απαγορεύω. Είναι δικαίωμά μου να βάζω όρια σε αυτούς που δεν έχουν όρια με εμένα».

Εκεί το πράγμα ξέφυγε και ο Μικρούτσικος μίλησε για δικτατορία, λέγοντας της «Άσε τις απαγορεύσεις για τη Δικτατορία. Να ανατρέξεις στο ’67 και να παίξεις τον παράγοντα της Δικτατορίας».

Η στιχομυθία εξελίχθηκε ακολούθως έτσι:

Χ. Γ: «Σε παρακαλώ πολύ! Όχι σε μένα αυτά, Ανδρέα! Τον παράγοντα της Δικτατορίας το βλέπει ο κόσμος καθαρά ποιος τον παίζει καθημερινά»

Α. Μ: «Είσαι αγενέστατη!»

Χ. Γ: «Αγενέστατος είσαι εσύ!»

Η Καινούργιου είχε σαστίσει και ζήτησε να προβληθεί ένα οποιοδήποτε βίντεο για να τους ηρεμήσει, αλλά η προσπάθειά της δεν απέδωσε. Ο Μικρούτσικος είχε σηκωθεί, είχε αποχωρήσει από το πλατό και φώναζε «Άσε μας! Που θα μου πει ότι έχω καιρό να παίξω σε live;».

Η αντιπαράθεση έκλεισε με την Καινούργιου να ζητά ψυχραιμία και να προσπαθεί να αλαφρύνει το κλίμα λέγοντας «Σας παρακαλώ, δεν υπάρχει τώρα λόγος να μαλώνουμε για τον Κασσελάκη. Να τσακωθούμε για την πολιτική σε αυτή την εκπομπή;».