O Τριαντάφυλλος και ο Αλέξης Παππάς σε reunion που έκαναν άφησαν πολλά υπονοούμενα για τη συμμετοχή τους στο Survivor All Star. Αν και λίγα έχουν γίνει γνωστά για το πολυαναμενόμενο ριάλιτι επιβίωσης, οι δύο πρώην παίκτες αφήνουν να εννοηθεί ότι θα γίνει φέτος παρά τα όσα ακούγονται. Μάλιστα, κάνουν γνωστό ότι έχουν δεχθεί πρόταση για να συμμετάσχουν, όπως ήταν κι αναμενόμενο.

«Μετά από 1,5 χρόνο είμαστε εδώ και τα λέμε. Επειδή ακούγονται πολλά για το Survivor, για το αν θα πάει κάποιος παίκτης ή κάποιος άλλος, εγώ έχω πάρει εδώ καφέ με τον Τριαντάφυλλο και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε», είπε ο Αλέξης Παππάς στο βίντεο με τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος συμπληρώνει:

«Όσα χρόνια κι αν περάσουν, ό,τι και να γίνει, πάντα θα θυμάμαι ότι εκεί στον ποταμό, στη ζούγκλα λέγαμε οι δυο μας για τα όνειρά μας. Μιλάω σοβαρά στον κόσμο, να το ξέρει… Παιδιά, το τι περάσαμε… Και δεν ξέρω αν έρχονται άλλα πράγματα, δεν το ξέρω ακόμα».

Ο Αλέξης Παππάς, που πέρυσι ήταν ο περίφημος Bachelor, συνέχισε να πετάει σπόντες για το Survivor All Star. «Θα περάσουμε κι άλλα… Κι άλλα» είπε ο Τριαντάφυλλος.

https://www.youtube.com/watch?v=Ggu-jmft5Pw