Για τον καλλιτεχνικό τους χωρισμό μίλησαν η τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή και ο μουσικοσυνθέτης Φοίβος, οι οποίοι συνεργάζονταν σχεδόν αποκλειστικά κατά τις πρώτες 2 δεκαετίες της καριέρας της.

«Η πολλή ειλικρίνεια μάς χώρισε με τον Φοίβο» δήλωσε η Δέσποινα Βανδή στις κάμερες.

«Γιατί να μην ξανασμίξουμε; Τίποτα δεν αποκλείεται, στο χέρι μας είναι», είπε χαρακτηριστικά ο Φοίβος για το ενδεχόμενο «επανασύνδεσής» τους.

Οι δύο καλλιτέχνες έκαναν κοινές δηλώσεις στους δημοσιογράφους, στο πλαίσιο της πρεμιέρας του μιούζικαλ του Φοίβου «Γεια» στο θέατρο Ριάλτο.

«Τα δικά μου συναισθήματα είναι πολύ άγχος για το πώς θα δει την παράσταση η Δέσποινα, είναι ο μεγάλος κριτής. Είμαστε πολύ ειλικρινείς μεταξύ μας, γι’ αυτό στεναχωριόμαστε πολλές φορές, και θα μου πει τη γνώμη της, όποια κι αν είναι αυτή. Γιατί να μην ξανασμίξουμε; Τίποτα δεν αποκλείεται, στο χέρι μας είναι», είπε ο Φοίβος.

Η Δέσποινα Βανδή είπε από την πλευρά της, εκφράζοντας και ένα μικρό παράπονο για την απουσία της από το μιούζικαλ: «Η πολλή ειλικρίνεια μάς χώρισε με τον Φοίβο. Μπορεί να δείτε ξανά κάτι από εμάς.

Έχω μια ιδιαίτερη φόρτιση, είμαι πολύ περίεργη να δω την παράσταση. Όταν μου είπαν ότι θα γίνει μιούζικαλ το “Γεια” είπα “κι εγώ πού είμαι;”, ήταν η πρώτη μου αντίδραση» συνέχισε η τραγουδίστρια.

«Το concept έχει ως εξής: ο κάθε ρόλος ερμηνεύει από ένα τραγούδι. Δεν θα έπαιρνα την Δέσποινα για να πει ένα τραγούδι μόνο σε ολόκληρη την παράσταση» εξήγησε ο μουσικοσυνθέτης.