Σε λίγες ημέρες αναχωρεί για το Λίβερπουλ ο Βίκτωρας Βερνίκος προκειμένου να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2023 με την μπαλάντα «What They Say» και υποσχέθηκε «να τα δώσει όλα».

Ειδικότερα, ο Βίκτωρας Βερνίκος βρέθηκε την Τετάρτη (26/04) στην εκπομπή «Breakfast @ STAR» και είπε: «Θα εκφράσουμε το συναίσθημα του τραγουδιού. Μόνος μου στη σκηνή, θα βγει πιο έντονο το συναίσθημα αυτό. Δεν κοιτάζω τα στοιχήματα καθόλου. Δεν πάω για τη θέση. Πάω για να τα δώσω όλα».

Ακόμα, ο 16χρονος ερμηνευτής ανέφερε: «Μαζί μου θα είναι όλη η οικογένεια μου. Η σκηνική εμφάνιση θα είναι έκπληξη για όλους. Θα έχω όλη την Ελλάδα μαζί μου στη σκηνή». Ο Βίκτωρας Βερνίκος, όπως αποκάλυψε, έχει επικοινωνήσει με τον Σάκη Ρουβά και την Αμάντα Γεωργιάδη-Tenfjord, ενώ τις ευχές της έστειλε και η νικήτρια της Eurovision 2005, Έλενα Παπαρίζου.

Πώς θα εμφανιστεί στη σκηνή της Eurovision

Μάλιστα, το πρωί της Τρίτης (25/04), ήρθαν στη δημοσιότητα ορισμένες πληροφορίες για τη σκηνική εμφάνιση της ελληνικής συμμετοχής, την οποία σκηνοθετεί ο Κωνσταντίνος Ρήγος. Συγκεκριμένα, στην εκπομπή «Breakfast @ STAR» αναφέρθηκε πως η εμφάνιση του Βίκτωρα Βερνίκου θα είναι μίνιμαλ.

Επί σκηνής θα βρίσκεται μόνο ο Βίκτωρας Βερνίκος και κανείς άλλος αφού δεν θα υπάρχουν ούτε χορευτές ούτε φωνητικά. Ο 16χρονος καλλιτέχνης δεν θα έχει μαζί ούτε την κιθάρα του, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο στις δημόσιες εμφανίσεις του. Ο λόγος που γίνεται αυτό, σύμφωνα με το STAR, είναι για να δοθεί έμφαση από το κοινό μόνο στον Βίκτωρα Βερνίκο και στη φωνή του.

Ο Κωνσταντίνος Ρήγος σε συνέντευξή του, τη Δευτέρα (24/04), στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον σε μεσημβρίαν» της ΕΡΤ αποκάλυψε ότι θα υπάρχει ένα «διακριτικό ελληνικό στοιχείο» κατά την παρουσίαση του τραγουδιού «What They Say» στη Eurovision 2023.

Κατά συνέπεια, όπως αναφέρθηκε την Τρίτη (25/04) στην πρωινή εκπομπή του STAR, βασικό θέμα της σκηνικής εμφάνισης του Βίκτωρα Βερνίκου θα είναι το «ελληνικό καλοκαίρι». Με άλλα λόγια, όλοι οι φωτισμοί και η χρωματισμοί θα σχετίζονται με το ελληνικό καλοκαίρι.

Επίσης, ο Victor Vernicos «θα αφηγηθεί το τραγούδι με διάφορες κινήσεις» όπως αποκάλυψε η Μαίρη Αργυριάδου, μιας και ο Κωνσταντίνος Ρήγος έχει αναφέρει πως η ιδέα της σκηνικής εμφάνισης πηγάζει από τον Βίκτωρα Βερνίκο και εστιάζει αποκλειστικά σε αυτόν.

Photo credits: EBU | Eurovision Song Contest