Η Βίκυ Καγιά μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» για την νέα τηλεοπτική σεζόν, για το GNTM 5, την Σοφία Χατζηπαντέλη με την οποία λένε ότι βρίσκονται στα «μαχαίρια» αλλά και για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Αρχικά αναφέρθηκε στην περασμένη σεζόν λέγοντας: «Στο Dancing πέρασα φανταστικά, ξετρελάθηκα», ενώ τόνισε ότι στο Shopping Star έγιναν οι απαραίτητες αλλαγές για να ανανεωθεί.

Στην συνέχεια είπε: «Σε αυτό το σημείο που βρίσκομαι στη ζωή μου θα επέλεγα μόνο το GNTM, έξι μήνες να έχω δουλειά και έξι να κάθομαι. Κουράστηκα λίγο» κάνοντας ξεκάθαρο ότι δεν θα επιστρέψει στο Dancing with the Stars.

Όσον αφορά τη φημολογούμενη κόντρα με την Χατζηπαντελή, η Βίκυ Καγιά ανέφερε: «Βγήκανε μαχαίρια, βγήκανε ψαλίδια, βγήκανε πιρούνια και μετά αγκαλιαζόμασταν. Βγήκαν και τριαντάφυλλα όμως. Έτσι γίνεται πάντα. Δεν αγχώνομαι για τα νούμερα, όχι ότι δεν με νοιάζει αλλά πιο πολύ αγχώνομαι να γίνει σωστή δουλειά».

Τέλος για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το ριάλιτι γνωριμιών «Love Island», δήλωσε: «Καλά θα κάνει, γιατί να μην το κάνει; Όσα πιο πολύ γεμίζουμε το καλάθι των εμπειριών μας ειδικά στην τηλεόραση τόσο πιο πολλά ξέρουμε».

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Σασμός: Η Καλλιόπη θα βγει από την φυλακή, παρά την ομολογία της – Ο λόγος που θα αφεθεί ελεύθερη

Κατερίνα Λιόλιου: «Μάγεψε» του followers της με τις φωτογραφίες της

Είμαι στρέιτ και μου αρέσει ο πισινός του Damiano των Maneskin…Υπάρχει πρόβλημα;