Η Βίκυ Καγιά μίλησε για το comeback της στο φετινό GNTM, στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα». Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σχέση με τους πρώην συναδέλφους της και στις αλλαγές στο ριάλιτι μοντέλων. «Είναι η έβδομη χρονιά και στις έβδομες χρονιές υπάρχει φαγούρα» δήλωσε, αναφερόμενη στο Shopping Star.

Για το GNTM 5 αποκάλυψε πως έχει αλλάξει από τη ρίζα του και πως ακόμα και η παραγωγή είναι διαφορετική, ενώ θα υπάρχουν πάρα πολλοί guests.

Αναφέρθηκε στο inclusivity στον χώρο της μόδας, το οποίο αντιπροσωπεύει κι η Σοφία Χατζηπαντελή, την οποία χαρακτήρισε ως μία «Παγκόσμια σταρ»: «Η Σοφία είναι μια παγκόσμια σταρ. Στην Αμερική το να είσαι ξεχωριστός, το να έχεις μια πολύ διαφορετική εικόνα από τους άλλους σε κάνει σταρ. Και η κοπέλα είναι σταρ».

Επαφή διατηρεί μόνο με τον Άγγελο Μπράτη, από όσο είπε, ενώ αναφέρθηκε και στους πρώην συνεργάτες της: «Με τον Άγγελο μιλάμε, ανταλλάσσουμε μηνύματα κτλπ. Δεν θα μου λείψουνε, έχουμε σχέση τυπική αλλά όπως και εγώ δεν τους λείπω, έτσι και μένα δεν θα μου λείψουν» είπε χαρακτηριστικά, αναφορικά με ορισμένους πρώην συνεργάτες της.

Όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης δήλωσε πως ποτέ δεν την άγχωσαν, ωστόσο το μεγαλύτερο άγχος της είναι να τα καταφέρει. «Είμαι 44 και δεν είμαι ρομπότ» συμπλήρωσε. Ακόμα λέει ότι «λάτρεψε» το «Dancing with the Stars»  και λυπήθηκε με τα χαμηλά νούμερα. Εκτίμησε όμως πως ο κύκλος αυτός για εκείνη έχει κλείσει, τονίζοντας ότι δεν είναι πλέον 30 χρονών και κουράζεται πιο εύκολα.