Ο Γιώργος Λιάγκας έχει καταφέρει, ξανά, να δεχτεί επίθεση από συναδέλφους του, με αφορμή την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό και το πώς χειρίζεται το ρεπορτάζ και τις αποκαλύψεις. Ο παρουσιαστής του Πρωινού, είπε στην προχθεσινή εκπομπή ότι έχει σοκαριστεί με τις εικόνες του βιασμού που έφτασαν στο κινητό του, γεγονός που προκάλεσε και έντονες εντιδράσεις.

Μετά τη Ζήνα Κουτσελίνη που στη χθεσινή της εκπομπή διερωτήθηκε αν είναι ποινικό αδίκημα το να βλέπεις φωτογραφίες βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, καθώς πρόκειται για πορνογραφικό υλικό με θύμα ανήλικο παιδί, ήρθε και ο Αντώνης Κανάκης να κάνει τη δική του παρέμβαση στην εκπομπή Ράδιο Αρβύλα.

Διαβάστε ακόμη: Άγριος τσακωμός Καινούργιου με δικηγόρο κατηγορούμενου παιδοβιαστή – Της έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα

«Το άλλο εξοργιστικό το οποίο δεν χρειάζεται να το πούμε εδώ που τα λέμε αλλά δεν μπορούμε… Τι ξεφτίλα είναι αυτή να κυκλοφορούν φωτογραφίες ανήλικου θύματος βιασμού για πλάκα σε κινητά παρουσιαστών εκπομπών, δημοσιογράφων σε όλη την Ελλάδα. Σε ποια χώρα γίνονται αυτά τα πράγματα; Τι χώρα είμαστε;», σχολίασε ο παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα.

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που ο Αντώνης Κανάκης τα «χώνει» σε παρουσιαστές του ίδιου καναλιού, που στεγάζεται και η δική του εκπομπή. Στο παρελθόν είχε αντιδράσει και με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας έχει πετάξει αρκετές μπηχτές για την ηθικολογία του Κανάκη.

Διαβάστε ακόμη: Η Κατερίνα Μπουζάνη μοιάζει, αλήθεια, με Κλεψύδρα που γυρνά