Το καλοκαίρι έχει έρθει και μαζί του έχει φέρει και την διάθεση για κοκτέιλ. Μια είναι η ειδυλλιακή εικόνα κατακλύζει το μυαλό μας: Κοκτέιλ στην παραλία, ηλιοβασίλεμα και το κύμα να σκάει στην άμμο σε κάποιο νησί ή παραθαλάσσιο προορισμό.

Τί γίνεται όμως με όλους εκείνους που ακόμα δεν έχουν φύγει για διακοπές; Δεν τους αξίζει ένα παραδεισένιο ποτό και μια καλοκαιρινή ατμόσφαιρά; Αν είστε και εσείς ακόμα στην Αθήνα εδώ θα βρείτε τρία φανταστικά μέρη για να κάνετε ένα διάλλειμα από την ρουτίνα σας και να απολαύσετε το κοκτέιλ σας σαν να βρισκόσασταν διακοπές.

3 μέρη για να απολαύσεις το κοκτέιλ σου

Sazerac Athens

Αυτό το νέο μπαρ στου Ψυρρή στέγαζε το πρώτο εργαστήριο επιχάλκωσης της Αθήνας και το κατάστημα από το οποίο προμηθεύονταν οι μπαλαρίνες της εποχής τις πουέντ τους. Σήμερα το ισόγειο έχει ενοποιηθεί και φιλοξενεί αυτό το σύγχρονο μπαρ με την ιδιαίτερη αισθητική του που παντρέυει το κλασικό με το cozy. Δοκιμάστε οπωσδήποτε το ομώνυμο ποτό που ήταν και το πρώτο αμερικανικό κοκτέιλ που δημιουργήθηκε ποτέ και κάποιο από τα τέσσερα spritz του καλοκαιριού.

Fred Athens

Το Fred, το οποίο βρίσκεται στη Νέα Σμύρνη, έχει πάρει το όνομά του από τον τραγουδιστή των Queen, τον Freddie Mercury. Τα signature κοκτέιλ του έχουν πάρει το όνομά τους από τραγούδια των Queen, όπως το Bohemian Rhapsody και το Under Pressure και θα πρέπει να τους δώσετε οπωσδήποτε μαι ευκαιρία.

The Azor

Αν μένετε βόρεια, σας έχουμε καλύψει. Το Azor βρίσκεται στην Άνοιξη και αποτελεί πόλο έλξης ανεξαρτήτα από την εποχή. Ο χώρος είναι ένας συνδυασμός κυκλαδίτικου στυλ με λευκές ξύλινες καρέκλες και ανοιχτά χρώματα σε τοίχους και μπάρα, fun ατμόσφαιρα και ωραίες μουσικές, οι οποίες απογειώνουν τον χώρο. Τα κοκτέιλς που θα απαολαύσετε εκεί είναι από τα καλύτερα στην Αθήνα και συνδυάζονται άψογα με τις με soul – funk και house μουσικές του καταστήματος.