Περπατάς και ξάφνου δεν είσαι και τόσο σίγουρος. Στην Αθήνα βολτάρεις ακόμα ή κάτι μαγικό συνέβη και μεταφέρθηκες στη… Λατινική Αμερική; Ένας δρόμος της Αθήνας, στου Ψυρρή πιο συγκεκριμένα, είναι σίγουρα ένας από τους πιο ιδιαίτερους δρόμους του κέντρου.

Ένα έθνικ μωσαϊκό που σου φτιάχνει το κέφι από την πρώτη ματιά. Το νιώθεις πως αυτό το μέρος σε φωνάζει, σε καλεί. Για ωραίες καταστάσεις, για πραγματική επικοινωνία, με τον εαυτό σου, με τους γύρω σου.

Εμείς συμμετέχουμε στο… χορό, παρουσιάζοντάς σου 4 μαγαζιά αυτού του τόσο ξεχωριστού δρόμου στου Ψυρρή. Bonus μια ναξιώτικη ταβέρνα που με τον τρόπο της έχει ταιριάξει απόλυτα στο κλίμα και στο ύφος του μέρους.

Μικρός, μα γεμάτος κέφι: Ο δρόμος της Αθήνας που «ανήκει» στη Λατινική Αμερική - 4 μαγαζιά για υπαίθριο χορό και μια ναξιώτικη ταβέρνα για το fusion

Το πιο λάτιν spot στην Αθήνα είναι στου Ψυρρή

Dos Gardenias

Το τέλειο σημείο για κοκτέιλ, χορό και ατελείωτο κέφι. Vibes από Κούβα και Καραϊβική ενώ έχεις την αίσθηση πως δίπλα σου βλέπεις μόνο χαμογελαστά πρόσωπα.

Αξίζει να δοκιμάσει κανείς και την κουζίνα του, είναι κάτι παραπάνω από ενδιαφέρουσα . Γενικώς αξίζει να γίνεις ένα με το χώρο, με το free spirit που θαρρείς εμποτίζει κάθε τοίχο του μαγαζιού.

Ναυάρχου Αποστόλη 17 & Ήβης 21

Cuba Libre

Αν και βρίσκεται στην Τάκη, επειδή είναι στο σημείο που τελειώνει η Τάκη και αρχίζει η Ναυάργου Αποστόλη, μπαίνει στη λίστα μας.

Είναι η μουσική, είναι η (τροπική) ατμόσφαιρα. Είναι το στιλ, ο χαρακτήρας. Είναι ένα μαγαζί που θα αφήσεις έξω από την πόρτα τις όποιες έγνοιες έχεις, τα άγχη που σε βασανίζουν στην καθημερινότητα.

Μια τόσο καλοδεχούμενη αίσθηση ελευθερίας, σε συμπαρασύρει και θα σε κάνει να περάσεις πραγματικά καλά πλάι σε ανθρώπους που αναζητούν ακριβώς το ίδιο πράγμα. Πολύτιμο…

Τάκη 24

Bardeau

Φημίζεται για τα κοκτέιλ του, τη μουσική του, για την φιλική ατμόσφαιρα που εκπέμπει. Σου ζητάει μόνο να είσαι ο εαυτός σου, να χαθείς στην ένταση της στιγμής, χορεύοντας και γελώντας μέσα από την καρδιά σου.

Ένα από τα καλύτερα μπαρ όχι μόνο στου Ψυρρή, αλλά σε ολόκληρη την Αθήνα, έχει χτίσει γερό όνομα στη «νύχτα» και αυτό είναι το σωστό. Ενας διάχυτος ερωτισμός στην ατμόσφαιρα, ένα ηχηρό ζήσε τη στιγμή χωρίς δεύτερες σκέψεις…

Ναυάρχου Αποστόλη 6

El Che

Κουβανέζικο μπαρ όπου έρχεσαι για να νιώσεις πώς είναι η ζωή και όλα τα ωραία μέχρι το πρωί! Έτσι και μπεις μέσα, θα χορέψεις… θες δεν θες, Θα σου προκύψει εντελώς φυσικά…

Από τις καινούριες αναλογικά προσθήκες μαγαζιών της περιοχής, εντάχθηκε αμέσως στο ντεκόρ, κουβαλώντας αυθεντικότητα, φρεσκάδα και άποψη. Έχει και ωραίο φαγητό, να πάρεις ενέργεια πριν κάψεις τις θερμίδες στην… πίστα!

Ναυάρχου Αποστόλη 11

Πάμε Νάξο

Και μέσα σε όλη αυτή την… λατινίλα του δρόμου αυτού στου Ψυρρή, εμφανίζεται και ένα μαγαζί 100% ελληνικό που με το δικό του ξεχωριστό τρόπο καταφέρνει να είναι απολύτως ταιριαστό με το εκεί περιβάλλον.

Καθότι αποπνέει και αυτό αυθεντικότητα και όρεξη για κέφι, για διασκέδαση πραγματική. Φοβεροί μεζέδες για να συνοδέψεις τις ρακές, την μπίρα, το κρασί σου (ό,τι προτιμά ο καθείς), γενικώς όλα είναι καλώς καμωμένα, με μεράκι και αγάπη φτιαγμένα.

Ναυάρχου Αποστόλη 5