Είναι το κοκτέιλ που ακούμε περισσότερο τα τελευταία 2 καλοκαίρια στην Ελλάδα. Είναι το go to drink στην παραλία, στο μπιτσόμπαρο, τα απογεύματα που χαζεύεις το ηλιοβασίλεμα. Το Νο1 κοκτέιλ είναι η Paloma και για να το φτιάξεις αυτό το κοκτέιλ τι χρειάζεσαι; Μια τεκίλα. Όχι ό,τι κι ό,τι, αλλά μια υψηλής ποιότητας μεξικάνικη τεκίλα. Και αυτό που έλειπε από το κοκτέιλ σου, εμφανίστηκε στην ελληνική αγορά. Το όνομα αυτής, Espolòn Tequila.

Με 25 χρόνια μεξικάνικης κληρονομιάς, η Espolòn Tequila έρχεται να κατακτήσει και την Ελλάδα, με τη μοναδική γεύση και τις πλούσιες ιστορίες της που μας προσκαλούν σε έναν κόσμο δημιουργικότητας, αυθεντικότητας και έκφρασης, δίνοντάς μας έμπνευση να ανακαλύψουμε νέες εμπειρίες με μία διαφορετική οπτική.

Η Espolòn Tequila «γεννήθηκε» στο διάσημο αποστακτήριο San Nicolas στην περιοχή Los Altos του Jalisco και αποτελεί δημιούργημα του Cirilo Oropeza, ο οποίος αποφάσισε πως μπορούσε να δημιουργήσει κάτι καλύτερο από την τεκίλα που είχε δοκιμάσει σε ένα πάρτι. Φτιαγμένη από 100% μπλε Weber αγαύη, ξεχωρίζει ακόμα και για τη διαδικασία παραγωγής της, καθώς αξιοποιεί ένα μείγμα μεθόδων διπλής απόσταξης και ζυμώνεται σε δωμάτια υπό τον ήχο… κλασικής μουσικής!

Η συνταγή για το κοκτέιλ σου έχει πάντα Espolòn Tequila

“Espolòn” στην ισπανική γλώσσα σημαίνει «σπιρούνι», όπως τα σπιρούνια που διαθέτει ο κόκορας, σύμβολο της μαχητικότητας και της εθνικής υπερηφάνειας του Μεξικού, για να μπορεί να αμύνεται. Σε κάθε ετικέτα της Espolòn, πρωταγωνιστής είναι ο θρυλικός κόκορας Ramón σε μια πορεία προς κάτι νέο και ξεχωριστό! Κάθε τέτοια γραφική παράσταση με τον Ramón, σχεδιασμένη από τον γνωστό Μεξικάνο λιθογράφο José Guadalupe Posada, αφηγείται την οπτική του καλλιτέχνη για τις κοινωνικές αδικίες της εποχής του.

Για να φτιάχνεις το πιο δημοφιλές κοκτέιλ και να νιώθεις πάντα το καλοκαίρι: Η νέα tequila που ήρθε, πρέπει να μπει στην κάβα σου

Η Espolòn Tequila, είναι η καλύτερη επιλογή για ένα απολαυστικό κοκτέιλ Paloma: Αρκούν 60 ml Espolòn® Blanco, 15 ml χυμός lime και 120 ml pink grapefruit soda για να απολαύσεις μια ξεχωριστή στιγμή με άρωμα από το Μεξικό. Στην Ελλάδα, μπορούμε να απολαύσουμε την Espolòn Blanco, η οποία διακρίνεται για την πλούσια και πολύπλοκη γεύση με αρώματα εσπεριδοειδών, λεμονιού και τροπικών φρούτων και την Espolòn Reposado, παλαιωμένη για τουλάχιστον 2μήνες σε δρύινα Αμερικάνικα βαρέλια, με το χαρακτηριστικό χρυσαφί χρώμα, αρώματα καραμέλας και πικάντικη επίγευση. Νέοι κωδικοί θα προστεθούν στο μέλλον.

Ας ανακαλύψουμε τον τρόπο να γιορτάζουμε τη ζωή και να μοιραζόμαστε στιγμές με τους γύρω μας, παρέα με την Espolòn Tequila!

* Το παρόν προϊόν απευθύνεται αποκλειστικά σε άτομα άνω των 18 ετών. Καταναλώστε υπεύθυνα!