Το Σάββατο 20/7 η Don Julio 1942 και η Ελένη Φουρέιρα μας υποδέχονται στο πιο φαντασμαγορικό show της χρονιάς, μια παραγωγή της Panik Live Productions, για να γιορτάσουμε την αγάπη για τη ζωή και για καθετί αυθεντικό. Η ultra-premium tequila Don Julio 1942 και η δημοφιλής pop καλλιτέχνης, δημιουργούν μια εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη στο κοινό, το οποίο θα διασκεδάσει με τα hits της superstar που χρόνια τώρα ξεσηκώνουν τα πλήθη.

Η Don Julio 1942 δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη βραδιά καθώς πλαισιώνει ιδανικά κάθε γιορτή. Στη μεγάλη αυτή γιορτή, μοιράζεται τις αξίες της και τη φιλοσοφία του δημιουργού της Don Julio González που μας καλεί να ζούμε με πάθος. Να δημιουργούμε με πάθος. Να χορεύουμε με πάθος. Να τα κάνουμε όλα με πάθος. Γιατί «Όταν έχεις πάθος, έχεις τα πάντα».

Ελένη Φουρέιρα και Don Julio 1942 πάνε πακέτο στη μεγάλη συναυλία της στο Κατράκειο

Η Don Julio 1942

Η Don Julio 1942, ονομάστηκε έτσι προς τιμήν του δημιουργού της Don Julio González και το έτος στο οποίο ξεκίνησε το ταξίδι του στην παρασκευή τεκίλας. Ενσωματώνει την κληρονομιά, την τεχνική και την αφοσίωση στην ποιότητα, αντανακλώντας την δέσμευση του brand για αυθεντικότητα και το όραμα του ιδρυτή για τη δημιουργία εξαιρετικής tequila, τη Νο1 tequila στο Mexico.

Παρασκευάζεται από μπλε φυτά αγαύης που καλλιεργούνται στις ορεινές περιοχές του Jalisco στο Μεξικό και παλαιώνεται για τουλάχιστον δυόμισι χρόνια δημιουργώντας μια τεκίλα που είναι τόσο οπτικά ελκυστική όσο και εμπλουτισμένη στη γεύση.

Η Don Julio 1942 χαρακτηρίζεται από έντονα αρώματα καραμέλας και σοκολάτας που προδιαθέτουν για κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που θα περίμενε κανείς. Έπειτα έρχεται η βανίλια, η ψημένη αγαύη και η δρυς στον ουρανίσκο, ενώ η μακρά επίγευση είναι γεμάτη με γεύσεις δρυός και βανίλιας. Το αποτέλεσμα είναι μια τεκίλα που είναι ταυτόχρονα εκλεπτυσμένη και προσιτή, προσκαλώντας τους λάτρεις να απολαύσουν κάθε γουλιά. Ο ξεχωριστός σχεδιασμός του μπουκαλιού, σε συνδυασμό με την εμβληματική ετικέτα Don Julio, λειτουργεί ως σύμβολο του κύρους και της ποιότητας της τεκίλας.

* Το παρόν περιεχόμενο απευθύνεται αποκλειστικά σε άτομα άνω των 18 ετών. Απολαύστε υπεύθυνα. www.apolafste.ypefthina.gr