Το πρώτο που σε κερδίζει είναι το ντεκόρ. Φωτεινό μαγαζί, που εκπέμπει ζεστασιά και οικειότητα. Μίνιμαλ αισθητική και φροντίδα στη λεπτομέρεια. Τα φαινόμενα… δεν απατούν διόλου. Το Κουκουνάρι είναι μια εξαιρετική επιλογή για την έξοδό σου για φαγητό στην Αθήνα.

Επί της Μεσογείων, λίγο πάνω από το Πεντάγωνο. Γευστικές προτάσεις με βάση την ελληνική κουζίνα, συνδυασμούς φρέσκων υλικών και πολλή δημιουργικότητα. Σε ένα υπέροχο περιβάλλον, είτε κάτσεις μέσα είτε έξω, που ταιριάζει μια χαρά για διάφορες καταστάσεις.

Θες να πας με το ταίρι σου για ένα ρομαντικό δείπνο; Θες να κάνεις ένα επαγγελματικό ραντεβού; Μια γιορτή με την οικογένεια σου; Απλά να περάσεις κάπου καλά με την παρέα σου; Όλα τα τικ καλύπτονται, όλα αυτά τα «θέλω» ικανοποιούνται και με το παραπάνω.

Και τι σε περιμένει γευστικά; Το Κουκουνάρι φημίζεται για πολλά πιάτα, με Νο1 το χοιρινό κότσι του. Με τραγανή κρούστα αλατιού, σιγοψημένο για 8 ώρες στη γάστρα με μαύρη μπίρα και φρέσκες κυδωνάτες τηγανητές πατάτες με μπαχαρικά. Κάνει 24 ευρώ, αξίζει κάθε σεντ. Ψημένο στην εντέλεια, «λουκούμι» που λιώνει στο στόμα και σύ… λιώνεις μαζί του!

Μήπως υστερεί όμως το κοντοσούβλι κοτόπουλο; Διόλου, απαντάμε με σθένος. Έρχεται κι αυτό συντροφιά με πατάτες και είναι να… τρώει η μάνα και του παιδιού να μη δίνει! Από τα κυρίως, συστήνουμε με θέρμη και το σνίτσελ κοτόπουλο με μαστέλο όπως και συκωτάκι γάλακτος.

Αν πεθαίνεις για χοιρινό κότσι, σε αυτό το εστιατόριο θα φας το πιο χορταστικό της Αθήνας - Έχει και ζουμερότατο κοντοσούβλι
Αν πεθαίνεις για χοιρινό κότσι, σε αυτό το εστιατόριο θα φας το πιο χορταστικό της Αθήνας - Έχει και ζουμερότατο κοντοσούβλι

To Κουκουνάρι είναι μια ολοκληρωμένη εμπειρία για φαγητό στην Αθήνα

Βέβαια ένα καλό γεύμα δεν ξεκινάει ποτέ δίχως ορεκτικά. Τυρολουκουμάδες, ρολό πρασόπιτας, φέτα πανέ, αλμυρό cheesecake και μιλφέιγ λαχανικών είναι μερικά από τα εδέσματα που θα σου δείξουν στην πράξη πως η ελληνική κουζίνα μπορεί να είναι ταυτόχρονα παραδοσιακή και μοντέρνα. Όλα γίνονται αν ξέρεις πολύ καλά τη δουλειά σου και αυτό συμβαίνει στο Κουκουνάρι.

Εννοείται βέβαια πως θα παραγγείλεις και καμιά σαλάτα, να μην παραλείπουμε και το πιο healthy κομμάτι για τον οργανισμό μας. Αυτή με τη μαύρη φακή beluga και η πολύχρωμη κινόα έχουν ένα μεγάλο like από μεριάς μας.

Στο Κουκουνάρι σε περιμένουν και ωραιότατα κρεατικά ψημένα στη σχάρα, ενώ είσαι κομπλέ και αν είσαι φίλος των ζυμαρικών και των ριζότι – epic!

Πώς θα κλείσεις την όλη εμπειρία; Μα με γλυκάκι, πώς αλλιώς; Ένα επιδόρπιο είναι αυτό ακριβώς που θα αναζητήσεις, θα το δεις, θα το σηκώνει η περίσταση. Το πολίτικο εκμέκ και η τάρτα λεμόνι είναι οι προτάσεις μας, αλλά ΟΚ, γούστα είναι αυτά.

Το σίγουρο είναι πως η όλη εμπειρία σε αυτό το ρεστοράν στο Χολαργό θα σε κάνει να ανυπομονείς απευθείας για την επόμενη φορά που θα βρεθείς ξανά εκεί. Είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για φαγητό στην Αθήνα, αφού και νοστιμιά θα βρεις, και τιμές που ανταποκρίνονται πλήρως στην ποιότητα όσων γεύεσαι. Ένας πολύτιμος συνδυασμός που δεν μπορείς παρά να εκτιμήσεις μέσα από την καρδιά σου.

Υψηλή γαστρονομία, φιλικότητα, σεβασμός στον πελάτη. Και ξεκάθαρα αγάπη γι’ αυτό που κάνουν, θέληση να δώσουν το καλύτερο δυνατό στον πελάτη. Εκεί στο Κουκουνάρι αξίζουν πέρα ως πέρα την επιτυχία τους, το κέρδισαν με τον κόπο τους, με το μεράκι τους.  

Κουκουνάρι

Λεωφόρος Μεσογείων 262, Χολαργός

Τηλ. Επικοινωνίας: 21 0654 0400

Ανοιχτά από το μεσημέρι

Instagram: koukounari.restaurant