Γνωστό για την αυθεντική ναπολιτάνικη κουζίνα του και τη ζεστή ατμόσφαιρα, το Napolitivo μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε την ανανεωμένη του εικόνα που συνδυάζει μοντέρνα στοιχεία σχεδιασμού με την κλασική ιταλική γοητεία και νέα πιάτα που φέρνουν ακόμα περισσότερη από την πλούσια γαστρονομική παράδοση της Ιταλίας στην Αθήνα.

Το Napolitivo, εισάγει στο ήδη δημοφιλές μενού του πιάτα με υλικά από την Νότια Ιταλία αλλά και φρέσκιες εκδοχές των κλασικών ιταλικών γεύσεων. Ολοκαίνουρια προσθήκη, τα ζουμερά κεφτεδάκια Polpette alla Napolitana, με πλούσια κόκκινη σάλτσα, τριμμένη παρμεζάνα και λάδι βασιλικου, αποτελούν ένα κλασικό ιταλικό antipasti που δεν μπορείτε παρά να λατρέψετε. Το γευστικό ταξίδι συνεχίζεται με πρωταγωνιστή την αυθεντική ναπολιτάνικη πίτσα του Napolitivo.

Στην καρδιά της κουζίνας βρίσκεται ένας παραδοσιακός ξυλόφουρνος με τούβλα απο τον Βεζούβιο, όπου οι pizzas παρασκευάζονται με τα πιο φρέσκα, υψηλής ποιότητας υλικά. Η ολοκαίνουρια bianca Pizza Stracciatella είναι ιδανική επιλογή για vegetarians και μη, συνδυάζοντας την απλότητα με την απόλαυση χάρη στο κρεμώδες τυρί stracciatella, τις πιπεριές, τα φρέσκα ντοματίνια, τη ρόκα και το αποξηραμένο σύκο που απλώνονται επάνω σε μια λεπτή, τραγανή ζύμη.

Τα καλύτερα κεφτεδάκια με σάλτσα θα τα βρεις στο Napolitivo

Στα Piatti Speciali συναντά κανείς ένα πιάτο με μεσογειακό ταπεραμέντο, το Pollo e Limone e Capperi, με ζουμερό φιλέτο κοτόπουλο που μαρινάρεται απαλά σε λεμόνι και σερβίρεται με κάπαρη. Σε πιο ρουστικ διάθεση, το ψαρονέφρι σχάρας Maiale Grigliato με θυμάρι και σάλτσα κόκκινου κρασιού και βαλσάμικου, σερβίρεται με λαχανικά και πουρέ πατάτας κονφί με ελιές. Τέλος, μια κλασική ιταλική επιλογή, η Tagliata, με λεπτοκομμένο μοσχαρίσιο φιλέτο επικαλύπτεται με herb butter και σερβίρεται με ψητά λαχανικά σχάρας, εξισορροπώντας υφές και γεύσεις.

κεφτεδάκια

Το Napolitivo αποτελεί το ιδανικό μέρος για all day χαλάρωση, παραμένοντας πιστό στην πραγματικά ιταλική γευστική εμπειρία σε μια κομψή ατμόσφαιρα με φόντο τη μαγευτική Μαρίνα Φλοίσβου.

Τα καλύτερα κεφτεδάκια με σάλτσα θα τα βρεις στο Napolitivo