Μόνο σάντουιτς. Αυτός είναι ο κανόνας της εστίασης στην Αθήνα το 2024, έτος στο οποίο μέσα σε 10 μήνες έχουν εμφανιστεί, όχι μόνο στο κέντρο αλλά και σε νότια-δυτικά-βόρεια-ανατολικά προάστια, σίγουρα 7-8 νέα μαγαζιά. Τα οποία ήρθαν να προστεθούν στα ήδη υπάρχοντα. Και τώρα, ένα ακόμα ήρθε στο κέντρο της πόλης, στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, έχοντας να προτείνει φοβερές, ζουμερές επιλογές, αλλά και έναν πολύ όμορφο all day χώρο για να χαλαρώσεις ή να κάνεις την remote δουλειά σου. Αν δηλαδή είσαι ψηφιακός νομάς, εδώ θα πας.

Στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, στο ιστορικό κτήριο που στέγαζε το Tailor’s House άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του το Lazy Duck, έτοιμο να μας μυήσει στον δικό του χαλαρό τρόπο ζωής. Με την προτροπή duck around and find out η πάπια μας προσκαλεί να ακολουθήσουμε τους δικούς της σαφείς κανόνες περί living.

σάντουιτς

Ο χώρος είναι εμπνευσμένος από την ενέργεια της Αθήνας, με urban design και διακόσμηση, άνετα καθιστικά και ένα soundtrack με φρέσκους ρυθμούς, καθιστώντας το ιδανικό μέρος για να all day διασκέδαση. H μέρα στο Lazy Duck ξεκινά με καφέ Area 51 και ολοκληρώνεται με καλοφτιαγμένα κοκτέιλς. Μαζί με κλασικά αγαπημένα, θα βρείτε και signature cocktails όπως το Hanagasumi με ιαπωνικό σάκε, αρώματα απο πεύκο, ξηρό βερμούτ και αρωματισμένο με άνθη κερασιάς τόνικ και το Himitsu, ένα Νegroni με τη σφραγίδα του Duck χάρη στο κόκκινο βερμούτ από άνθη Sakura και Sisho.

σάντουιτς

Το all-day μενού είναι πόλος έλξης για τους λάτρεις των σάντουιτς. Αγαπημένες επιλογές όπως το BLT και το beef sandwich συναντούν ελληνικές γεύσεις όπως το σάντουιτς με ταλαγάνι και μαρμελάδα ντομάτας αλλά και μια παραδοσιακή πρόταση, σάντουιτς με μοσχαρίσιο μάγουλο σιγομαγειρεμένο με κόκκινη σάλτσα και πατάτες αλλά και διεθνείς όπως το Double egg smash, pulled pork και το fish and chips sandwich.

Μια Τεμπέλικη Πάπια έσκασε στην Πλατεία Αγίας Ειρήνης - Ένα νέο spot για υπέροχα σάντουιτς

Στα αξιοσημείωτα του μενού, είναι τα δύο τσουρέκια που έχει, το τσουρέκι σοκολάτα (τσουρέκι αυγόφετα με σοκολάτα και μπανάνα) και το τσουρέκι με κρέμα ζαχαροπλαστικής, μαρμελάδα φρούτων και τριμμένο φιστίκι αιγίνης.

σάντουιτς
Μια Τεμπέλικη Πάπια έσκασε στην Πλατεία Αγίας Ειρήνης - Ένα νέο spot για υπέροχα σάντουιτς

H τεμπέλικη πάπια είναι εδώ, έτοιμη να επαναπροσδιορίσει τι σημαίνει να συχνάζεις στην πόλη!