Η Αθήνα είναι μια από τις πλέον ζωντανές πόλεις, διάσημη για τη νυχτερινή ζώνη της και εσχάτως για τις γαστρονομικές της προσθήκες.
Νέα στέκια, νέες γεύσεις, διάσημοι σεφ, συνταγές με ιστορία που βρίσκουν νέα πνοή αποδοσμένες σε σύγχρονα πιάτα, πιο ιδιαίτερα και εκλεπτυσμένα. Η ελληνική κουζίνα αναβαθμίζεται διαρκώς, χωρίς ωστόσο να χάνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που την έκαναν να ξεχωρίσει. Φρέσκα ελληνικά προϊόντα, καλομαγειρεμένα σε μια όμορφη και ενδιαφέρουσα σύμπραξη που μας καλεί να της παραδοθούμε, ξανά και ξανά.
Η νέα αγαπημένη άφιξη έρχεται στο Ν. Κόσμο. Γευστικές προτάσεις από τον σεφ Βασίλη Τζίμα, με πυρήνα το ελληνικό στοιχείο που πρωταγωνιστεί, στο Louiza αθενς.
Διαβάστε τη συνέχεια στο TheNotebook.gr