Το Manko Athens, το απόλυτο lifestyle hotspot της Αθηναϊκής Ριβιέρας, συστήνει το Manko Muse, ένα εβδομαδιαίο concept που ενώνει τη μουσική με την κουλτούρα του Manko Athens και υπόσχεται να καθηλώσει το κοινό. Εντυπωσιακά lineups με DJs, καλλιτέχνες και performers, θα μεταμορφώνουν τoν χώρο σε ένα ζωντανό σκηνικό γεμάτο μουσική και χορό.

Την πρώτη βραδιά του Manko Muse, την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου, αλλά και την επόμενη Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, ο DJ Baptiste Caffrey θα είναι στα decks μαζί με live σαξόφωνο και κρουστά, δημιουργώντας αυτό το μοναδικό τελετουργικό που χαρακτηρίζει το Manko Athens. Μαζί με τον DJ Baptiste Caffrey θα είναι και τα υπόλοιπα μέλη του παριζιάνικου μουσικού τρίο Saudade – ο Neyl στην κιθάρα και ο Nadrums στα κρουστά.

Οι Saudade, με επιρροές από την afro και deep house μουσική σκηνή, έρχονται για να προσφέρουν ένα πολυδιάστατο θέαμα που συνδέει παραδοσιακά και μοντέρνα στοιχεία.

Η βραδιά ξεκινά από τις 22:00 με εκρηκτικές μουσικές, κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα και signature cocktails. Τις επόμενες Πέμπτες θα ακολουθήσουν διαφορετικοί DJs της ethno-house σκηνής, διασφαλίζοντας ότι κάθε Manko Muse βραδιά θα προσφέρει μια φρέσκια και ασύγκριτη εμπειρία.
Αγαπημένος προορισμός για την αθηναϊκή ελίτ, το Manko Athens προσφέρει όχι μόνο μια εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία περουβιανής fusion κουζίνας, αλλά και μια κοσμοπολίτικη και εορταστική ατμόσφαιρα που καθιστά κάθε Πέμπτη βράδυ μια βραδιά που δεν πρέπει να χάσετε.

Έχοντας κάνει τα εγκαίνιά του μέσα στο καλοκαίρι, ευρισκόμενο μέσα στο πιο high luxury ξενοδοχείο της Αθήνας, στο One&Only Aesthesis, το Manko είναι μια haute gastronomie εμπειρία.

* Για να μαθαίνεις όλα τα events στο Manko Athens, τσέκαρε εδώ.