Μπορεί τα σύννεφα στον ελληνικό ουρανό να μην μας επιτρέπουν να το συνειδητοποιήσουμε, αλλά είναι οι συναυλίες που έρχονται και φωνάζουν «το καλοκαίρι είναι εδώ» που μας φτιάχνουν τη διάθεση. Άλλωστε, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θυμούνται τι έχει συμβεί τα προηγούμενα καλοκαίρια βάσει των συναυλιών που παρακολούθησαν.

Στη λογική αυτή, δύο συναυλίες που έρχονται ίσως και να χαρακτηρίσουν το φετινό καλοκαίρι κάποιων μουσικόφιλων. Το διήμερο 23-24 Ιουνίου σε Αθήνα και Πειραιά, το ενδιαφέρον θα είναι μεγάλο καθώς τη χώρα μας επισκέπτονται ο Nils Frahm και οι OS – MUTANTES.

Nils Frahm – Μια μουσική ιδιοφυία σε μια μοναδική συναυλία

συναυλίες

Ο πρωτοπόρος Γερμανός μουσικοσυνθέτης, από τους πιο περιζήτητους εφευρέτες ήχου της σύγχρονης μουσικής σκηνής, Nils Frahm έρχεται στην Αθήνα, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών, την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023 στο Ωδείο του Ηρώδου Αττικού για να δώσει τη συναυλία της χρονιάς!

Info

Προπώληση Εισιτηρίων:
Δίκτυο viva:
Online: www.viva.gr/tickets/music/nils-frahm

Τηλεφωνικά: 11876

Σημεία Προπώλησης:
Public // Nova stores // Viva Spot Τεχνόπολης

Χώρος:
Ωδείο Ηρώδου Αττικού
Διονυσίου Αρεοπαγίτου
105 55, Αθήνα Τηλ: 210 3241807

OS MUTANTES – Οι θρύλοι της Βραζιλίας

συναυλίες

Το βραζιλιάνικο psych-pop συγκρότημα OS MUTANTES, από τα πιο γνωστά και επιδραστικά ροκ γκρουπ-σύμβολα του κινήματος Tropicália στα τέλη της δεκαετίας του 1960, έρχεται στην Αθήνα για μια μοναδική συναυλία, στις 24 Ιουνίου 2023, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Χώρος
Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Ηρώων Πολυτεχνείου 32 & Βασ. Γεωργίου
Πειραιάς, 185 35 Τηλ: 210 4143310