Ανοιγοκλείνεις τα μάτια και έχει μπει ήδη ο χειμώνας, όμως κάθε εποχή είναι πιο όμορφη όταν την περνάς σε μία ταράτσα με θέα την Ακρόπολη τρώγοντας καλό φαγητό και ακούγοντας μουσική παρέα με φίλους, πίνοντας κοκτέιλ.

Αλλαγή εποχής που μοιραία συνεπάγεται αλλαγή διάθεσης. Νέες συνήθειες ή και επιστροφή στις παλιές σε εκείνες που αγαπάς και που ανυπομονούσες να επιστρέψουν. Το Mira Me Athens υποδέχεται την νέα σεζόν με ένα πάρτυ, το Σάββατο, 22 Οκτωβρίου, ντυμένο με ωραίες μουσικές που θα πρωταγωνιστήσουν στο ανανεωμένο και πάντα αγαπημένο Rooftop του Mira Me Athens με τη συγκλονιστική θέα. Στα decks θα βρίσκεται ένας από τους πιο hot DJs της πόλης, ο Jason Wasabi, που θα δίνει τον τόνο από τις 8:00 μ.μ.

Mira Me Athens

Και δεν θα είναι μόνο η μουσική αλλά και τα craft cocktails, τα ψαγμένα ποτά και η λίστα κρασιών σε επιμέλεια του Άρη Σκλαβενίτη, τα δημιουργικά και τόσο νόστιμα πιάτα που φέρουν την υπογραφή του executive chef Άρη Ρούσσου και την άψογη εκτέλεση του chef Γρήγορη Μπονιάκου και της ομάδας του, τα γλυκά του εξαιρετικού pastry chef Μπάμπη Ζεντίλη. Save the date λοιπόν, 22-10-22, στην πιο όμορφη ταράτσα της πόλης.

Mira Me Athens Boutique Hotel
Restaurant & Bar
Ερμού 118, 10554 Αθήνα
Τηλ. : 2152151930 – 2152151931
info@mirameathens.com
www.mirameathens.com

Διαβάστε ακόμα στο intronews.gr

Backdoor: Το μερός όπου όλα μπορούν να συμβούν τη νύχτα

Γι΄αυτό το Texas Burger μιλάει όλο το κέντρο της Αθήνας

Agnello cotto nell’argilla: Ένας Ιταλός σεφ αναβιώνει μια αρχαία ελληνική συνταγή και ξετρελαίνει τον Stanley Tucci